Survivor all Star – Βρισηίδα Ανδριώτου: Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

March 9, 2023


«Εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου – Τι είπε για την Ελευθερία Ελευθερίου Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ. «Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είναι κάτι…


«Εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου – Τι είπε για την Ελευθερία Ελευθερίου 

Για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αλλά και όλα όσα έγιναν στο Survivor All Star μίλησε η Βρισηίδα Ανδριώτου στο «Πρωινό Μας» στον ΣΚΑΪ.

«Αισθάνομαι απογοητευμένη με την Ευρυδίκη, δεν θέλω να το συζητήσω στην τηλεόραση αυτό», ανέφερε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Μάλιστα, πρόσθεσε: «Είναι κάτι που δυστυχώς συμβαίνει στον κόσμο, αλλά εγώ είμαι στο γυαλί λόγω Survivor και εκτίθεμαι. Δεν μου αρέσει, προσέχω τι δείχνω, δείχνω την διατροφή μου για να βοηθήσω ανθρώπους, το στιλ μου, δείχνει κάποια πράγματα από την προσωπική μου ζωή, αλλά όχι την προσωπική μου ζωή και δεν μου αρέσει. Νιώθω εκτεθημένη από την Ευριδίκη», συμπλήρωσε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Με στεναχωρεί που βλέπω την Ελευθερία να κλαίει, αλλά τώρα το θυμήθηκε ότι κάνει κακό στην καριέρα της…. Ήθελε να φτιάξει την εικόνα της και τα έκανε μαντάρα. Δεν θα πω τα κουτσομπολιά της φιλίας μου, το έχω ξαναπεράσει αυτό να κράζει φίλη μου τον σύντροφό μου και δεν θα κάτσω να πω τι έχει κάνει και τι έχω ακούσει, αυτό αφορά εμένα. Η Ευρυδίκη δεν συμπαθεί τον Σπύρο, δεν βγαίνουμε όλοι μαζί για αυτόν τον λόγο… Μου είπε ότι είναι επιλογή σου και το σέβομαι αλλά δεν έχει κάνει πίσω. Δεν έχει κάτσει μαζί του να τον γνωρίσει, κρίνει με το ότι την είπε κλέφτρα και ψεύτρα», συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.