Ηλίας Βρεττός: Αυτό είναι το πρόβλημα υγείας που τον έστειλε στο νοσοκομείο – Τα συμπτώματα

March 9, 2023


Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε ότι είναι πλέον πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα για να του ευχηθούν περαστικά. Ο Ηλίας Βρεττός είχε πρόβλημα με την υγεία του στο διάστημα που ήταν στην Κύμη. Όπως έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο Κύμης, πέρασε κολικό νεφρού. Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε ότι είναι πλέον πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους …


Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε ότι είναι πλέον πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα για να του ευχηθούν περαστικά. 

Ο Ηλίας Βρεττός είχε πρόβλημα με την υγεία του στο διάστημα που ήταν στην Κύμη. Όπως έκανε γνωστό ο τραγουδιστής μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε από το νοσοκομείο Κύμης, πέρασε κολικό νεφρού. Ο Ηλίας Βρεττός ανέφερε ότι είναι πλέον πολύ καλύτερα και ευχαρίστησε όσους του έστειλαν μηνύματα για να του ευχηθούν περαστικά.

«Ευχαριστώ θερμά το νοσοκομείο Κύμης! Δεν ξέρω πως διέρρευσε αλλά επειδή μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα για την υγεία μου, να ξέρετε πως όντως πέρασα κολικό νεφρού. Ναι πονάει πάρα πολύ! Είμαι πολύ καλύτερα τώρα και σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας», έγραψε ο Ηλίας Βρεττός.

Κολικός νεφρού: Τα συμπτώματα

Άλλα συμπτώματα που μπορεί να συνοδεύουν τον κολικό νεφρού είναι:

  • Ναυτία
  • Εμετός
  • Αίμα στα ούρα
  • Επώδυνη ούρηση
  • Πυρετός

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.