Η εγγονή του τέως βασιλιά ήταν αγνώριστη στη νέα της εμφάνιση

March 9, 2023


Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήταν και πάλι καλεσμένη στο show της Miu Miu και έκλεψε τα βλέμματα στο front row με την ιδιαίτερη εμφάνιση της.Σίγουρα έχεις διαβάσει και ξέρεις πολλά πράγματα για την Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, για τη ζωή και την οικογένεια της. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, αλλά πιθανότατα υποπτεύεσαι είναι και η ενασχόληση της με τον κόσμο της μόδας, αφού παλιότερα η Μαρία Ολυμπία συμμε…


Η Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ ήταν και πάλι καλεσμένη στο show της Miu Miu και έκλεψε τα βλέμματα στο front row με την ιδιαίτερη εμφάνιση της.

Σίγουρα έχεις διαβάσει και ξέρεις πολλά πράγματα για την Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ, για τη ζωή και την οικογένεια της. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις, αλλά πιθανότατα υποπτεύεσαι είναι και η ενασχόληση της με τον κόσμο της μόδας, αφού παλιότερα η Μαρία Ολυμπία συμμετείχε σε διάφορες καμπάνιες και editorials γνωστών οίκων, όπως ο Louis Vuitton. Μάλιστα, η ίδια υπήρξε πρόφατα και το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνια του οίκου για τις signature Cappuccino bags.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.