Τέμπη: Το «διπλό» πρόγραμμα που «καίει» τον επιθεωρητή – Γιατί τον καλεί η ανακρίτρια

March 9, 2023


Η έρευνα της ανακρίτριας για την τραγωδία στα Τέμπη είναι αρκετά λεπτομερής, ωστόσο ο επιθεωρητής άφησε πολλά κενά στα στοιχεία που προσκόμισε.Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών για την τραγωδία στα Τέμπη, μετά την απολογία του σταθμάρχη της Λάρισας. Ο επιθεωρητής του σταθμού Λάρισας, ο οποίος επέλεξε και τοποθέτησε στις βάρδιες τον 59χρονο σταθμάρχη, κλήθηκε ξανά σήμερα (8/3) από την …


Η έρευνα της ανακρίτριας για την τραγωδία στα Τέμπη είναι αρκετά λεπτομερής, ωστόσο ο επιθεωρητής άφησε πολλά κενά στα στοιχεία που προσκόμισε.

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο μικροσκόπιο των Αρχών για την τραγωδία στα Τέμπη, μετά την απολογία του σταθμάρχη της Λάρισας. Ο επιθεωρητής του σταθμού Λάρισας, ο οποίος επέλεξε και τοποθέτησε στις βάρδιες τον 59χρονο σταθμάρχη, κλήθηκε ξανά σήμερα (8/3) από την ανακρίτρια.

Συγκεκριμένα, η έρευνα της ανακρίτριας είναι αρκετά λεπτομερής, ωστόσο ο επιθεωρητής άφησε πολλά κενά στα στοιχεία που προσκόμισε και κλήθηκε ξανά για να καταθέσει, ενώ κανονικά σήμερα θα απολογούταν ο δεύτερος σταθμάρχης.

Τα κενά έχουν να κάνουν με τις βάρδιες και το ποιος τελικά ήταν ή δεν ήταν στον σταθμό το μοιραίο βράδυ. Παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικά προγράμματα βαρδιών για εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με το ένα πρόγραμμα, ο ένας εκ των δύο εργαζομένων, ο υπεύθυνος προγράμματος δεν πήγε καθόλου στη βάρδια, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο πρόγραμμα, ο υπάλληλος πήγε κανονικά στη βάρδιά του και σχόλασε πριν τις 11 το βράδυ, επομένως ο 59χρονος σταθμάρχης έμεινε μόνος του την ώρα του τραγικού δυστυχήματος.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η δικογραφία συνεχώς εμπλουτίζεται με νέες καταθέσεις, ενώ τα νέα πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στην τραγωδία ενδέχεται να κληθούν ακόμη και σήμερα για ανωμοτί κατάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.