Super Κατερίνα: «Η σκέψη μας είναι σε…» – Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή της Καινούργιου

March 8, 2023


Βαρύ ήταν για ακόμη μια φορά το κλίμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Το Super Κατερίνα από την περασμένη εβδομάδα όπου έγινε και το δυστύχημα, ασχολείται με την τραγωδία των Τεμπών που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και πολλές οικογένειες “τσακισμένες” ψυχολογικά.Καθημερινά παρουσιάστρια και πάνελ μαζί με καλεσμένους ειδικούς για το θέμα, σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις, ενώ προβάλλουν ρεπορτάζ …


Βαρύ ήταν για ακόμη μια φορά το κλίμα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Το Super Κατερίνα από την περασμένη εβδομάδα όπου έγινε και το δυστύχημα, ασχολείται με την τραγωδία των Τεμπών που άφησε πίσω της 57 νεκρούς και πολλές οικογένειες “τσακισμένες” ψυχολογικά.


Καθημερινά παρουσιάστρια και πάνελ μαζί με καλεσμένους ειδικούς για το θέμα, σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις, ενώ προβάλλουν ρεπορτάζ που σοκάρουν σχετικά με την υπόθεση.

Σήμερα 8/3 η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη του Super Κατερίνα, μίλησε για την ημέρα της γυναίκες η οποία φέτος δεν θα γιορταστεί όπως γίνεται κάθε χρόνο, σεβόμενοι τις οικογένειες των θυμάτων που πενθούν.

Τα λόγια της Καινούργιου στην έναρξη του Super Κατερίνα

«Εδώ είμαστε. Καλημέρα. Τετάρτη 8 Μαρτίου, Παγκόσμια Ημέρα της γυναίκας. Γυναίκες δυνατές, το έχουμε αποδείξει άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, να πω χρόνια πολλά. Για την Ελλάδα είναι μια διαφορετική μέρα η συγκεκριμένη παγκόσμια ημέρα. Η σκέψη μας είναι σε αυτές γυναίκες που σήμερα πενθούν τα παιδιά τους», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια.

Να σημειώσουμε πως η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε “επίθεση” από τον Νίκο Μουτσινά στην οποία η ίδια απάντησε μέσω των social media και τον ξεφτίλισε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.