«Είμαι αηδιασμένος, αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιχνιδάκι που γίνεται» – Ασύλληπτο ξέσπασμα στο Πρωινό από τον Λιάγκα μετά την τραγωδία

March 8, 2023


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την τραγωδία στα Τέμπη και εξήγησε πως θα προσπαθήσει να επιμείνει μέχρι να βγει η αλήθεια στο φως, σχετικά με τους υπαίτιους για τον χαμό 57 ανθρώπων και κυρίως νέων παιδιών, ωστόσο φαίνεται πως αυτό αλλάζει.Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, το πρωί της Τετάρτης 8/3, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή τα όσα σχολιάζονται γ…


Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με την τραγωδία στα Τέμπη και εξήγησε πως θα προσπαθήσει να επιμείνει μέχρι να βγει η αλήθεια στο φως, σχετικά με τους υπαίτιους για τον χαμό 57 ανθρώπων και κυρίως νέων παιδιών, ωστόσο φαίνεται πως αυτό αλλάζει.


Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής, το πρωί της Τετάρτης 8/3, ξέσπασε στον αέρα του Πρωινού του ΑΝΤ1, με αφορμή τα όσα σχολιάζονται για την υπόθεση αυτή και τους δημοσιογράφους, (δείτε εδώ τι συνέβη με τον Αντώνη Κανάκη) και οδηγήθηκε στο σημείο να λέει πως αυτή θα είναι η τελευταία ημέρα που ασχολείται εκτενώς με την σύγκρουση των τρένων.

Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα για την τραγωδία στα Τέμπη

«Με έχετε δει αυτές τις μέρες εκνευρισμένο, τσαντισμένο. Παρακολουθούσα χθες τα όσα γίνονται στα social media και στα κανάλια. Αισθάνομαι αηδιασμένος από τη μία και άδειος και κενός από την άλλη. Αποφάσισα χθες το βράδυ να σταματήσω να ασχολούμαι με το θέμα των Τεμπών. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δημοσιογραφικά κράτησα ίσες αποστάσεις, όφειλα να κάνω αυτό που έπρεπε να κάνω.

Όταν είδα ότι τις τελευταίες ώρες η μπάλα έχει χαθεί και ως συνήθως πάει αλλού, σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα που θα ασχοληθούμε. Δεν αξίζει πια άλλο. Αντί να ασχολούμαστε με την ουσία, τις ευθύνες, βλέπω ότι εδώ και μερικές ώρες η μπάλα έχει πάει σε άλλο γήπεδο και αυτό που αφορά πια είναι τι λέει ο Κανάκης για τον Πορτοσάλτε, τι λέει ο Πορτοσάλτε για τον Κανάκη, τι λένε για τον Γεωργιάδη, τι λέει ο Μουτσινάς.

Εγώ δεν θα βγω να κρίνω τη γνώμη κανενός. Καλά κάνει και ο Πορτοσάλτε και ο Μουτσινάς και ο Κανάκης και όλοι κι έχουν γνώμη. Αλλά το παιχνίδι πια πάει αλλού. Αυτό με θλίβει, με αδειάζει. Αρχίσαμε πάλι να σφαζόμαστε μεταξύ μας και βγάζουμε απωθημένα βρίζοντας ο ένας τον άλλον, δεν προσφέρουμε τίποτα.

Είμαι αηδιασμένος. Πήρα μια απόφαση μόνος μου, να μην ασχοληθώ ξανά με το θέμα. Σήμερα θα είναι η τελευταία μέρα, αλήθεια σας λέω. Ότι ήταν να πω, το είπα. Δεν έχει νόημα. Στο παιχνιδάκι που γίνεται των προσωπικών αντεγκλήσεων, των έριδων, των απωθημένων που έχει ο οποιοσδήποτε με τον οποιοδήποτε που με ένα κάδρο πίσω, 57 φερέτρων, πάνε να βγάλουν ο ένας το μάτι του άλλου, ντρέπομαι, έχω αηδιάσει, έχω αδειάσει και αρνούμαι να συμμετάσχω», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Διαβάστε επίσης: «Πόσα λεφτά έδωσε η κυρία Πάολα στο νοσοκομείο της Λάρισας;» – Άσχημο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα

Γιώργος Λιάγκας

Του κόβουν την εκπομπή επειδή “ενοχλεί”;

Η εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, έχει έναν ενημερωτiκό χαρακτήρα σε σχέση με τις υπόλοιπες εκπομπές των καναλιών, γι’ αυτό και αυτές τις ώρες που η σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη είναι το μοναδικό θέμα προς συζήτηση, δεν έχει σταματήσει να προβάλλεται, εφόσον ασχολείται εντατικά με την υπόθεση όλη η ομάδα.

Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, προσπαθεί με κάθε τρόπο να ενημερώσει το κοινό για οποιαδήποτε εξέλιξη, μιλώντας και για ζητήματα που μπορεί κάποιους να τους “ενοχλούν”, όπως ανέφερε και ο ίδιος, και γι’ αυτό θέλησε την Πέμπτη 2/3, την ώρα που βρισκόταν στον αέρα, να στείλει ένα μήνυμα στους τηλεθεατές του (δείτε εδώ τι είπε ο γιος μάρτυρα για την τραγωδία).

«Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ υπερήφανος για την εκπομπή αυτή, για όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν πίσω και μπροστά από τις κάμερες και δεν το λέω και συχνά γιατί συνήθως δεν λέω καλές κουβέντες για ανθρώπους, το λέω και για τον εαυτό μου», είπε παρουσιαστής και συνέχισε:

«Θέλω να σας υποσχεθώ και κάτι ακόμα. Όσο ο ομιλών και αυτή η ομάδα βρίσκεται στον αέρα -γιατί ενοχλεί και μια μέρα μπορεί να βρεθούμε κι εμείς εκτός και όχι επειδή δεν μας βλέπει ο κόσμος, δόξα τω Θεώ μας βλέπει ο κόσμος καθημερινά και τον ευχαριστώ πάρα πολύ γι’ αυτό- αν ενοχλήσουμε τόσο πολύ και βρεθούμε εκτός, μέχρι την τελευταία μέρα εμείς θα εξακολουθούμε να ενοχλούμε. Δίνω μια υπόσχεση προς εσάς που τόσα χρόνια μου δίνετε τη δυνατότητα παρά τα λάθη που έχω κάνει να συνεχίζω και να είμαι στην πρώτη γραμμή της τηλεοπτικής σας ζωής».

Γιώργος Λιάγκας

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν ντρεπόμαστε λίγο; Θα πάνε τα λεφτά στο νοσοκομείο; Επαίτες είναι οι άνθρωποι;» – Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό με την κίνηση των καλλιτεχνών για τα Τέμπη

Παραλίγο να τρακάρει ο Γιώργος Λιάγκας: «Κοιμήθηκα δύο ώρες, με στοιχειώνει αυτό» – Γλίτωσε στο παρά τσακ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.