MEGA: «Δεν μπορεί να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, να…» – Ασύλληπτο ξέσπασμα από την Δανάη Μπάρκα

March 8, 2023


Στο σημείο της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκε πριν μερικές μέρες η Δανάη Μπάρκα, η οποία φυσικά επικοινώνησε με ανθρώπους που βίωσαν από κοντά το δυστύχημα αυτό που κόστισε την ζωή 57 ανθρώπων.«Πηγαίναμε νιώθωντας ότι θα είμαστε ψύχραμοι. Δεν πιέσαμε άνθρωπο, δεν εκμεταλλευτήκαμε άνθρωπο. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που επικρατεί πάνω από το σημείο, δυστυχώς είναι τρομακτική. Ήταν σαν να κλαί…


Στο σημείο της εθνικής τραγωδίας στα Τέμπη βρέθηκε πριν μερικές μέρες η Δανάη Μπάρκα, η οποία φυσικά επικοινώνησε με ανθρώπους που βίωσαν από κοντά το δυστύχημα αυτό που κόστισε την ζωή 57 ανθρώπων.


«Πηγαίναμε νιώθωντας ότι θα είμαστε ψύχραμοι. Δεν πιέσαμε άνθρωπο, δεν εκμεταλλευτήκαμε άνθρωπο. Η ατμόσφαιρα και η ενέργεια που επικρατεί πάνω από το σημείο, δυστυχώς είναι τρομακτική. Ήταν σαν να κλαίει μια ολόκληρη πόλη για να συμπαρασταθεί σε αυτούς τους ανθρώπους. Όταν φτάσαμε στην πόλη, γύρω μας υπήρχαν μόνο νεκροφόρες, μας κόπηκαν τα πόδια», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Δανάη -δείτε εδώ όσα αποκάλυψε για την τραγωδία.

Χθες 7/3 το πρωί λοιπόν, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε μέσα από τον αέρα της εκπομπής της στα άσχημα σχόλια που δέχτηκε στα social media.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά την τραγωδία στα Τέμπη

«Να μην έχεις δει τι έχω πει, αλλά να ξέρεις ότι τη Δευτέρα εγώ έχω εκπομπή και όλο το σαββατοκύριακο να βρίζεις, δεν είναι απλά άδικο, είναι παρανοϊκό. Εγώ σοκαρίστηκα το σαββατοκύριακο με τα σχόλια που γραφόντουσαν. Πρώτη φορά στη ζωή μου απενεργοποίησα τα σχόλια κάτω από φωτογραφία μου.

Είδαν κάποιοι άνθρωποι ότι εμείς πήγαμε ως εκπομπή στη Λάρισα να πάρουμε κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων. Αν δείτε τι μου έλεγαν, πράγματα που δεν θα τα ξεστομίσω καν. Σοκαρίστηκα, λέω… αλήθεια τώρα;

Δεν έχεις δει τι πάμε να κάνουμε, δεν έχεις δει πώς θα το χειριστούμε. Κάτσε να βγει το θέμα και μετά οκ, τράβα το από τα μαλλιά και βρίσε με. Αλλά δες πρώτα τι έχουμε κάνει. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τι έχουμε κάνει και να μου στέλνεις κατεβατά, να με βρίζεις, ότι δεν σεβόμαστε, ότι είμαστε γελοίοι.

Είναι τρομακτικό αυτό με τα σχόλια, όλα χρειάζονται όριο. Καταλαβαίνω ότι η ανθρωποφαγία να πουλάει, να γίνεται αυτό το… love to hate, να μην μπορείς να ξεκολλήσεις. Υπάρχουν εκπομπές που το κάνουν», είπε χαρατηριστικά η Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Είμαι αηδιασμένος, αρνούμαι να συμμετάσχω στο παιχνιδάκι που γίνεται» – Ασύλληπτο ξέσπασμα στο Πρωινό από τον Λιάγκα μετά την τραγωδία

Τέμπη: «Ζήταγα επανειλημμένες φορές να μου δώσουν ένα τηλέφωνο για να μιλήσω στην οικογένειά μου» – Η Κεφαλά ξεμπρόστιασε την παραγωγή του ΣΚΑΪ μετά το Survivor All Star

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.