Ο Βασάλος στον Άγιο Δομίνικο και η Βαλαβάνη Χαβάη – Νέες αναρτήσεις από το κοινό ταξίδι με τον Γρηγόρη Μόργκαν

March 8, 2023


Μπορεί πολλοί να περίμεναν πως με το που μπουν στο Survivor All Star Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα ξεκαθαρίσουν επιτέλους τι συμβαίνει με τη σχέση τους, αφού από το καλοκαίρι κυκλοφορούν φήμες πως έχουν χωρίσει, ωστόσο, έμπλεξαν τα πράγματα ακόμη περισσότερο.Μέσα στο παιχνίδι, η Ευρυδίκη μιλούσε με πολύ όμορφα λόγια για το πρόσωπο του και κατά την αποχώρηση της είπε πως περιμένει ν…


Μπορεί πολλοί να περίμεναν πως με το που μπουν στο Survivor All Star Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα ξεκαθαρίσουν επιτέλους τι συμβαίνει με τη σχέση τους, αφού από το καλοκαίρι κυκλοφορούν φήμες πως έχουν χωρίσει, ωστόσο, έμπλεξαν τα πράγματα ακόμη περισσότερο.


Μέσα στο παιχνίδι, η Ευρυδίκη μιλούσε με πολύ όμορφα λόγια για το πρόσωπο του και κατά την αποχώρηση της είπε πως περιμένει να γυρίσει σπίτι νικητής. Όταν επέστρεψε Ελλάδα όμως, δεν απάντησε σε καμία σχετική ερώτηση λέγοντας πως από κοινού αποφάσισαν να μην μιλήσουν για τα προσωπικά τους.

Επίσης από το καλοκαίρι ωστόσο κυκλοφόρησε και η είδηση πως είναι σε νέα σχέση μετά το χωρισμό της, με τον Γρηγόρη Μόργκαν, πρώην παίκτη του Nomads και πρώην σύντροφο της Πηνελόπης Αναστασοπούλουδείτε τις κοινές καλοκαιρινές τους διακοπές.

Οι διακοπές Μόργκαν – Βαλαβάνη στην Χαβάη

Μετά την αποχώρηση της από το All Star και την άρνηση της σε κάθε ερώτηση που αφορά την προσωπική της ζωή, ετοίμασε βαλίτσες και έφυγε για άλλο εξωτικό μέρος. Αφού επισκέφθηκε το Σαν Φρανσίσκο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Γρηγόρη Μόργκαν και μεγάλη παρέα βρίσκονται στην Χαβάη.

Μάλιστα, μπορεί να μην έχουν ανεβάσει κάποια κοινή ανάρτηση μόνοι τους (δείτε εδώ φωτογραφία με φίλους όλοι μαζί), ωστόσο, κάνουν παρόμοιες αναρτήσεις στα προφίλ τους στο Instagram.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι φανερά ανανεωμένη και έχει δει μεγάλη διαφορά και στο σώμα της μετά την εμπειρία της για δεύτερη φορά στο Survivor.

Τι συμβαίνει τώρα ανάμεσα σε Βαλαβάνη – Βασάλος – Μόργκαν παραμένει ακόμη μυστήριο! Το σίγουρο είναι πως οι ίδιοι περνάνε όμορφα.

Βαλαβάνη Χαβάη Μόργκαν

Ευρυδίκη Βαλαβάνη Χαβάη

Γρηγόρη Μόργκαν Χαβάη

Ποιος είναι ο Μόργκαν

Ο ντράμερ που έχει κλέψει την καρδιά της Ευρυδίκης, είχε απασχολήσει στο παρελθόν τόσο με την συμμετοχή του στο Nomads, όσο και με την προσωπική του ζωή. Ο Μόργκαν διατηρούσε δεσμό για τέσσερα χρόνια με την άλλοτε κολλητή φίλη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Βαλαβάνη νέος σύντροφος και πρώην ης πηνελόπης αναστασοπούλου

Η ρήξη ανάμεσά στις δυο γυναίκες, για αρχή, ήρθε το 2019 ενώ διαλύθηκε μέχρι και η κουμπαριά, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα βάφτιζε το δεύτερο παιδί της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. Στο σήμερα οι σχέσεις των δυο γυναικών έχουν διαρραγεί με τη μια να μην ακολουθεί καν την άλλη στo Instagram.

Ο Γρηγόρης πέρα από ντράμερ αγαπά ιδιαίτερα και το σερφ κι από ότι φαίνεται το καλοκαίρι το πέρασε μαζί με την σανίδα του και την Ευρυδίκη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Ήμασταν ένα ζευγάρι που…» – Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Αντίο ζωή» – Η ερώτηση για τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έφερε την πιο επική απάντηση

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.