Η Ιωάννα Μαλέσκου μας γνώρισε τον πατέρα της και όλοι καταλάβαμε από που πήρε την ομορφιά της

March 8, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, την Πρέβεζα, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εκμεταλλευόμενη τη μία εβδομάδα αποχής από…



Η Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, την Πρέβεζα, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, εκμεταλλευόμενη τη μία εβδομάδα αποχής από την τηλεόραση, για να δει την οικογένειά της.


Την ιδιαίτερη πατρίδα της επισκέφθηκε η Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά της και ιδιαίτερα στον πατέρα της, τους επισκέφθηκε, θέλοντας να περάσει χρόνο μαζί τους.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου

Μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ποζάροντας στην αγκαλιά του πατέρα της και συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Σε ποιον μοιάζω, λέτε;».




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.