Survivor All Star: «Ο δικηγόρος μου είπε…» – Θα κινηθεί νομικά κατά του Μαρτίκα ο Κώστας Παπαδόπουλος;

March 7, 2023


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7/3 ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε κόντρα.«Ο Μαρτίκας ήξερε ότι θα βγει κι εκείνος υποψήφιος γι’ αυτό μίλησε έτσι στην Ελευθερία. Μας έλεγε ότι άμα τον ψηφίσουμε, θα γίνει χαμός. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμε…


Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 7/3 ο Κώστας Παπαδόπουλος. Ο πρώην παίκτης του Survivor απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τον Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε κόντρα.


Οι αποκαλύψεις του Κώστα Παπαδόπουλου για το Survivor All Star

«Ο Μαρτίκας ήξερε ότι θα βγει κι εκείνος υποψήφιος γι’ αυτό μίλησε έτσι στην Ελευθερία. Μας έλεγε ότι άμα τον ψηφίσουμε, θα γίνει χαμός. Όλα γίνονται μπροστά στις κάμερες.

Ο δικηγόρος μου μου είπε ότι μπορώ να κινηθώ νομικά κατά του Μαρτίκα για τους χαρακτηρισμούς που έκανε, αλλά δεν θα το κάνω γιατί δεν θέλω να κρατήσω κακία με αυτούς τους ανθρώπους. Μπορεί αυτοί οι άνθρωποι να βγουν και καταλάβουν τα λάθη τους. Όσο ήμουν μέσα δεν είχε αναπτυχθεί κάτι ανάμεσα στην Ελευθερία και τον Μάριο. Είχα ακούσει τον Μάριο να μιλάει για την Καρολίνα. Μήπως ξεχνάει ο Μάριος πολύ εύκολα;», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Δείτε επίσης: Ο Μπάρτζης είπε την αλήθεια – Βίντεο ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι η Ελευθερίου τα έχει ξαναβρεί με τον Μάριο Πρίαμο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.