Παντρεύεται η κόρη της Βασίλισσας της Ιορδανίας – Θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με ζάμπλουτο Έλληνα

March 7, 2023


Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας στην Ιορδανία και συγκεκριμένα αναφορικά με την κόρη της Βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah Β.Πιο αναλυτικά, η κόρη τους, η 26χρονη πριγκίπισσα Ιman παντρεύεται την Κυριακή (11/3). Η νεαρή κοπέλα λοιπόν ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αρραβωνιαστικό της, Ja…


Μια πολύ ευχάριστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από τα social media σχετικά με το μέλλον της βασιλικής οικογένειας στην Ιορδανία και συγκεκριμένα αναφορικά με την κόρη της Βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah Β.


Πιο αναλυτικά, η κόρη τους, η 26χρονη πριγκίπισσα Ιman παντρεύεται την Κυριακή (11/3). Η νεαρή κοπέλα λοιπόν ετοιμάζεται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αρραβωνιαστικό της, Jameel Alexander Thermiotis, μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους τον περασμένο Ιούλιο.

Να τονίσουμε στο σημείο αυτό, πως στην οικογένεια επικρατεί μεγάλη χαρά και αγωνία για την πιο σημαντική ημέρα της Ιman, η οποία θα ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με γόνο ελληνικής οικογένειας.

Ο Jameel Alexander Thermiotis είναι πάμπλουτος επιχειρηματίας και έχει ελληνική καταγωγή, μάλιστα γεννήθηκε στο Καράκας της Βενεζουέλας και είναι γιος του Αλέξανδρου Θερμιώτη και της Corina Hernández. Είναι ο μεγαλύτερος από τα 3 αδέλφια, την Αλεξία και τον Αλέξανδρο (δείτε εδώ το λαμπερό γάμου της showbiz, που έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα με εκλεκτούς καλεσμένους).

Η κόρη της βασίλισσας Ράνιας της Ιορδανίας παντρεύεται γόνο ελληνικής οικογένειας

«Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο γάμος της Αυτού Βασιλικής Υψηλότητας Πριγκίπισσας Iman bint Abdullah II και του κ. Jameel Alexander Thermiotis θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου 2023. Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στις Μεγαλειότητες, στον Βασιλιά Abdullah Β’ και τη Βασίλισσα Rania al Abdullah για αυτήν την περίσταση και εύχεται στην Αυτού Βασιλική Υψηλότητα, στην Πριγκίπισσα Iman, και στον κ. Thermiotis μια ζωή γεμάτη ευτυχία #Jordan», έγραφε η ανάρτηση της Βασιλικής Χασεμιτικής Αυλής στο Instagram.

Στη συνέχεια μέσα από μία νέα ανάρτηση στο ίδιο μέσο έγραψε για το γάμο της κόρης της, η Βασίλισσα Ράνια:

«Από την πρώτη στιγμή που κράτησα το κοριτσάκι μου, ήξερα ότι η ζωή μου δεν θα ήταν ποτέ το ίδιο. Σε μια εβδομάδα, θα είναι νυφούλα. Πολύτιμή μου Iman, είμαι τόσο χαρούμενη για εσένα και τόσο υπερήφανη για όλα όσα είσαι. Ευχαριστώ την πολύ ταλαντούχα @elissazkh και τον λαμπρό @imarwankhoury για αυτό το υπέροχο δώρο και για την εξαιρετική ικανότητά σας να αποτυπώνετε τα συναισθήματα τόσο όμορφα.

Σε μια εβδομάδα, αν θέλει ο Θεός, θα σε δω νύφη… Θα σε προστατέψω για όνομα του Θεού, Ιman… Ο Θεός να σου χαρίσει επιτυχία και να φωτίσει τον δρόμο σου. Ευχαριστώ τη δημιουργική καλλιτέχνιδα, Elissa, για το δώρο, και τον σπουδαίο καλλιτέχνη, Marwan Khoury, για τα λόγια και τις μελωδίες… Μια μελωδική φωνή και εκφραστικά λόγια που αγγίζουν την καρδιά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

“Έσκασαν” τα ευχάριστα! Παντρεύτηκε παίκτρια του Power of Love και δεν το γνώριζε κανείς

Βρισηίδα Ανδριώτου: Το κορίτσι του Survivor All Star διαλέγει νυφικό για τον γάμο της με τον Σπύρο Μαρτίκα (Βίντεο)

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.