Τέμπη: Το βαγόνι «τάφος» που προκάλεσε τους περισσότερους θανάτους

March 6, 2023


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απομάκρυνσης των βαγονιών της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Τελειώνουν οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας.Το απόγευμα της Κυριακής (5/3) ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των βαγονιών, με τελευταίο από αυτά που μετακινήθηκαν να είναι το βαγόνι – εστιατόριο. Ένα βαγόνι «τάφος» για τους περισσότερους νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι πυροσβέστες λίγο πριν ανασυρθεί το μο…


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία απομάκρυνσης των βαγονιών της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη. Τελειώνουν οι έρευνες στο σημείο της τραγωδίας.

Το απόγευμα της Κυριακής (5/3) ολοκληρώθηκε η απομάκρυνση των βαγονιών, με τελευταίο από αυτά που μετακινήθηκαν να είναι το βαγόνι – εστιατόριο. Ένα βαγόνι «τάφος» για τους περισσότερους νεκρούς του δυστυχήματος στα Τέμπη. Οι πυροσβέστες λίγο πριν ανασυρθεί το μοιραίο βαγόνι του εστιατορίου έκαναν μια τελευταία αυτοψία, χωρίς να εντοπίσουν κάτι σημαντικό.

Πλέον, όλα τα βαγόνια έχουν μεταφερθεί σε έναν χώρο κοντά σε αυτόν του δυστυχήματος όπου θα συνεχιστεί ο έλεγχος από ειδικά συνεργεία του ΟΣΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.