Τέμπη: «Πόσο θα μου λείψουν τα χεράκια σου» – Συγκλονίζει φίλη της Αναστασίας από την Κύπρο

March 6, 2023


«Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της φίλη της Αναστασίας που «έσβησε» στα Τέμπη. Συγκλονίζει το μήνυμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια συμφοιτήτρια της 24χρονης από την Κύπρο, Αναστασίας Αδαμίδου, η οποία έχασε τη ζωή της στα Τέμπη. «Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρ…


«Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας», αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της φίλη της Αναστασίας που «έσβησε» στα Τέμπη

Συγκλονίζει το μήνυμα που ανήρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια συμφοιτήτρια της 24χρονης από την Κύπρο, Αναστασίας Αδαμίδου, η οποία έχασε τη ζωή της στα Τέμπη.

«Ποιος τόλμησε να σου πάρει αυτά τα όνειρα, ποιος τόλμησε να σε πάρει μακριά μας. Δεν θα σε αποχαιρετήσω μικρούλα μου, γιατί θα ζεις για πάντα στην καρδιά μου», ανέφερε στο μήνυμά της στα social media η Νάντια Κακουσάντζε. Την ανάρτησή της συνοδεύει μαζί με φωτογραφία από τη φοιτητικής πορείας τους.

«Ποιος θα το φανταζόταν ότι ένα κορίτσι 19 χρονών και εγώ στα 28 θα γνωριζόμασταν κατά τύχη στο δεύτερο έτος οδοντιατρικής και θα δέναμε τόσο πολύ. Η λίστα με τα ονόματά μας, μάς έβαλε δίπλα δίπλα και για πέντε χρόνια ήμασταν κάθε μέρα μαζί. Σε κάθε εργαστήριο, σε κάθε κλινική, σε κάθε διάλειμμα, σε κάθε δύσκολη στιγμή, ήμασταν εκεί η μια για την άλλη, είτε λύνοντας απορίες, είτε κρατώντας την σιελαντλία ως βοηθοί.

Πόσο θα μου λείψουν αυτά τα μικρά ζεστούλικα χεράκια σου, που σε πείραζα και λέγαμε πόσο μοιάζουν με αυτά των παιδιών μου», έγραψε στο μήνυμά της η φίλη της Αναστασίας, που «έσβησε» στην τραγωδία στα Τέμπη.

Τέμπη: Σήμερα οι κηδείες των δύο παιδιών από την Κύπρο

Οι κηδείες των Κύπριων φοιτητών θα γίνουν τη Δευτέρα (6/3). Στις 10 το πρωί στον Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στο Αυγόρου θα τελεστεί η κηδεία του 23χρονου φοιτητή, και στις 14:00 στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Πάφο, της Αναστασίας.

Παράκληση της οικογένειας του Κυπριανού είναι όσοι θα παραστούν στην κηδεία του να φορέσουν λευκά ρούχα, ενώ στης Αναστασίας, η οικογένεια έχει κάνει γνωστό πως δεν θα δεχθεί συλλυπητήρια.

H σορός του Κυπριανού αφού φτάσει σήμερα στην Κύπρο, θα μεταφερθεί στον ναό, όπου στις 20:00 θα αρχίσει ολονύχτια Θεία Λειτουργία. Αντί στεφάνων να δοθούν εισφορές διά την αποπεράτωση των έργων συντήρησης του Ιερού Ναού Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

Παράκληση της οικογένειας της 24χρονης είναι αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές για στήριξη οικογένειας συγγενικού προσώπου με σοβαρό πρόβλημα υγείας. Παράλληλα, ζητούν από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την επιθυμία τους και να μην καλύψουν δημοσιογραφικά την νεκρώσιμο ακολουθία και ταφή.

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: Θρίλερ με δύο αταυτοποίητα DNA από το φρικτό δυστύχημα

Τέμπη: Καταγράφηκε μεγάλη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στη διαδρομή Νέοι Πόροι-Λάρισα

Τα Τέμπη και τα μοιραία λάθη της τραγωδίας στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.