Τέμπη – Σταθμάρχης: «Δεν αναγνωρίζω τη φωνή μου» – Τα μοιραία λάθη και ο ρόλος του δεύτερου ατόμου

March 6, 2023


Η έρευνα των Αρχών για τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη συνεχίζεται και στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι βίντεο, υπηρεσιακά έγγραφα, ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και άλλα στοιχεία, προκειμένου να μπει άπλετο φως στην υπόθεσηΠροφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε ο σταθμάρχης για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα. Η έρευνα των Αρχών, όμως, γι…


Η έρευνα των Αρχών για τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη συνεχίζεται και στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι βίντεο, υπηρεσιακά έγγραφα, ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και άλλα στοιχεία, προκειμένου να μπει άπλετο φως στην υπόθεση

Προφυλακιστέος μετά την απολογία του κρίθηκε ο σταθμάρχης για την εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα.

Η έρευνα των Αρχών, όμως, για τα αίτια της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη συνεχίζεται και στο μικροσκόπιο των Αρχών είναι βίντεο, υπηρεσιακά έγγραφα, ηχητικά ντοκουμέντα καθώς και άλλα στοιχεία, προκειμένου να μπει άπλετο φως στην υπόθεση. Άλλωστε, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του, τόνισε ότι θα διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και ζήτησε συγγνώμη από όλους και κυρίως από τους συγγενείς των θυμάτων.

Τέμπη: Ο σταθμάρχης δεν αναγνωρίζει τη φωνή του στο ηχητικό

Ο σταθμάρχης έδωσε τις δικές του απαντήσεις στα ερωτήματα που του έγιναν για τα μοιραία λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τέμπη. Ο 59χρονος στην πολύωρη απολογία του επέμεινε πως δεν έφυγε καμία στιγμή από το πόστο του στο σταθμαρχείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το OPEN, ο ίδιος υποστήριξε πως δεν αναγνωρίζει τη φωνή του στα ηχητικά που έχουν έρθει στη δημοσιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.