«Κανονικά σήμερα δεν ήθελα να έρθω» – Σε αμηχανία η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους στον αέρα του ALPHA

March 5, 2023


Το μεσημέρι της Κυριακής 5/3 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε πολύ έντονα λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη και του παρελθόντος τους (δείτε εδώ την αντίδρασή της για την απόφαση του δικαστηρίου για τον ηθοποιό).Πριν ξεκινήσει, ωστόσο, να μιλάει για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της και για άλλα στο…


Το μεσημέρι της Κυριακής 5/3 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Καλύτερα Δε Γίνεται, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία το τελευταίο διάστημα συζητήθηκε πολύ έντονα λόγω του Πέτρου Φιλιππίδη και του παρελθόντος τους (δείτε εδώ την αντίδρασή της για την απόφαση του δικαστηρίου για τον ηθοποιό).


Πριν ξεκινήσει, ωστόσο, να μιλάει για την προσωπική της ζωή, την καριέρα της και για άλλα στοιχεία της προσωπικότητάς της, θέλησε να διευκρινίσει πως δεν θα ήθελε να βρίσκεται κανονικά στο πλατό μία τέτοια μέσα και ο λόγος δεν είναι άλλος πέρα από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η εξομολόγηση της Άννα Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την τραγωδία στα Τέμπη

«Κανονικά σήμερα δεν ήθελα να έρθω γιατί όλα αυτά που γίνονται γύρω μας δεν μας επιτρέπουν. Αισθάνομαι ότι δεν έχω να πω τίποτα. Και νομίζω ότι δεν το αισθάνομαι μόνο εγώ αλλά όλοι μας. Μας ξεπερνάνε τα γεγονότα τόσο πολύ που αισθάνομαι ότι δεν έχω να πω τίποτα», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και συνέχισε: «Έβαλα τα παιδιά μου. Θα μπορούσαν να είναι τα παιδιά μου, ένας δικός μας άνθρωπο. Είναι ένα μέσο που όλοι μας έχουμε χρησιμοποιήσει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.