Κακά μαντάτα για Ναταλί Κακκαβά και Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν θα είναι πια μαζί, δύσκολες ώρες για το ζευγάρι

March 5, 2022


Κακά μαντάτα για Ναταλί Κακκαβά και Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν θα είναι πια μαζί, δύσκολες ώρες για το ζευγάρι



Η Ναταλί Κακκαβά και ο Γρηγόρης Γκουντάρας πέρα από ζευγάρι στη ζωή είναι και στην τηλεόραση. Ωστόσο, αυτό φαίνεται να αλλάζει τη νέα χρονιά.


Σύμφωνα όμως με τις πληροφορίες απο την επόμενη σεζόν θα τραβήξουν ξεχωριστά ο καθένας τον δρόμο τους επαγγελματικά.

Και τα δύο πρότζεκτς στα οποία δοκιμάστηκαν στον ΣΚΑΪ δηλαδή το Big Brother αλλά και το μεσημεριανό του Σαββατοκύριακου το Όλα Γκουντ δεν πήγαν καλά από άποψης τηλεθέασης και έτσι το κανάλι την επόμενη σεζόν θα προχωρήσει σε αλλαγές.


Είναι πολύ πιθανό ο Γρηγόρης Γκουντάρας να συνεχίσει στο σταθμό όχι όμως η σύζυγός του, Ναταλί Κακκαβά. Αλλά και για τον δημοσιογράφο δεν έχει παρθεί ακόμη οριστική απόφαση ούτε προς το παρόν του έχει προταθεί κάποιο συγκεκριμένο πρότζεκτ για να παρουσιάσει.


Κάτι βέβαια για τηλεπαιχνίδι ακούγεται… Στον ΣΚΑΪ πάντως ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επόμενη σεζόν με πολλές αλλαγές.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.