Tα αλλάζει όλα η Φαίη Σκορδά: Iδού όσοι φεύγουν από την εκπομπή – Το κρίσιμο ραντεβού με τον ΑΝΤ1

March 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η Φαίη Σκορδά αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσει ραντεβού με τη διοίκηση του καναλιού, προκειμένου να συζητήσει για…



Η Φαίη Σκορδά αναμένεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να πραγματοποιήσει ραντεβού με τη διοίκηση του καναλιού, προκειμένου να συζητήσει για την εκπομπή.


Σύμφωνα με πληροφορίες του ciao.gr η παρουσιάστρια θα ζητήσει να αυξηθεί το budget της εκπομπής «Πρωινό» ώστε να ενσωματωθούν περισσότεροι δημοσιογράφοι στο δυναμικό της.

Φαίη Σκορδά: Οι αλλαγές που αναμένονται στην εκπομπή της

Δεν αποκλείεται η ίδια να ζητήσει ο Γιώργος Λιάγκας να έχει συγκεκριμένο και περιορισμένο ρόλο στην εκπομπή, όπως συμβαίνει την τρέχουσα σεζόν με τον Βαγγέλη Περρή.


Η παρουσιάστρια αναμένεται να ζητήσει αλλαγές και στα πρόσωπα που την πλαισιώσουν στο πλατό της εκπομπής, ενώ φαίνεται πως κλείνει ο κύκλος της πρωινής ζώνης για τον Βαγγέλη Περρή.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.