«Ξημέρωσε μαύρη μέρα»: Νεκρός ο 23χρονος Νίκος Σηφάκης, βυθίστηκε στο πένθος ένα ολόκληρο χωριό

March 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο 23χρονος Νίκος Σηφάκης, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης.

(adsbygoog…



Σε τροχαίο δυστύχημα σκοτώθηκε ο 23χρονος Νίκος Σηφάκης, σκορπίζοντας την θλίψη στην τοπική κοινωνία του Ηρακλείου Κρήτης.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Ηράκλειο και συγκεκριμένα 2ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ηρακλείου – Μοιρών.

Νίκος Σηφάκης: Τι δηλώνουν οι κάτοικοι για τον θάνατο του 23χρονου

Στις 4.30 περίπου τα ξημερώματα το αυτοκίνητο με τους δύο επιβαίνοντες, ξέφυγε της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και στη συνέχεια ανετράπη, σε παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού, λίγα μέτρα μετά το ΙΚΑ.


Από την πρόσκρουση σκοτώθηκε ακαριαία ο 23χρονος οδηγός και τραυματίστηκε ένας συνομήλικος που καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Κάτοικοι της περιοχής, μιλούν στο creta24.gr για τον άτυχο Νίκο Σηφάκη που σκοτώθηκε, χαρακτηρίζοντάς τον «πολύ καλό παιδί» ενώ τονίζουν πως «ξημέρωσε μαύρη μέρα για το χωριό, ήταν ένα διαμάντι, μια ζωή έτρεχε και βοηθούσε».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.