«Σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω»: Δεν άντεξε και ξέσπασε στον αέρα η Κατερίνα Καραβάτου

March 5, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της «Τι λες τώρα» αναφέρθηκε στην φριχτή είδηση του τετραπλού φονικού που ση…



Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της «Τι λες τώρα» αναφέρθηκε στην φριχτή είδηση του τετραπλού φονικού που σημειώθηκε στην Ανδραβίδα.


Η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής της πως σήμερα δεν άντεξε, ακούγοντας την είδηση στο ραδιόφωνο και ξέσπασε σε κλάματα μέσα στο αυτοκίνητό της. Χαρακτηριστικά δήλωσε: «Θα σας πω τι μου συνέβη το πρωί καθώς ερχόμουν εδώ. Είμαι στο αυτοκίνητο μέσα και βάζω ραδιόφωνο και ακούω γι’ αυτό το τρομερό φονικό στην Ανδραβίδα. Έβαλα τα κλάματα, σταμάτησα το αυτοκίνητο και άρχισα να κλαίω. Και νομίζω ότι έκλαιγα γιατί δεν μπορούσα άλλο».

Κατερίνα Καραβάτου: Η εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής

«Λέω πού θα πάει όλο αυτό; Αυτό είναι που αισθάνομαι πάρα πολύ μέσα μου. Και μετά λέω ότι θα πάω τώρα στην εκπομπή και θα προσπαθήσω να περάσω όσο καλύτερα γίνεται. Και νομίζω ότι αυτός είναι ο τρόπος να αντιμετωπίσουμε και την κατάσταση», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.


Η Κατερίνα Καραβάτου είπε στη συνέχεια: «Για εμάς, τους ανθρώπους της ψυχαγωγίας, είναι πολύ δύσκολο αυτό γιατί πρέπει να κάνεις ένα μικρό άλμα για να μπορέσεις να καταφέρεις να ισορροπήσεις μέσα σου όλη αυτή την πίκρα και να χαμογελάσεις και να πεις ωραία πράγματα, αλλά είναι απαραίτητο. Είναι πάρα πολύ άβολο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.