Χρύσα Ρώπα: «Έμαθα ότι είμαι υιοθετημένη στην…» – Η εξομολόγηση της ηθοποιού για τα παιδικά της χρόνια

March 1, 2023


Το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «έλεος» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για την ίδια (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του MEGA, γαι την προσωπική της ζωή, την υιοθεσία της, αλλά και τον τρόπο που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη. Ακόμη, η Χρύσα Ρώπα έκανε λόγο και για τα θέματα της επικαιρότητας, …


Το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομή «έλεος» βρέθηκε καλεσμένη η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός, που πρόσφατα αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια που γράφτηκαν για την ίδια (δείτε εδώ τα λόγια της) μίλησε στην εκπομπή του MEGA, γαι την προσωπική της ζωή, την υιοθεσία της, αλλά και τον τρόπο που έμαθε ότι είναι υιοθετημένη.


Ακόμη, η Χρύσα Ρώπα έκανε λόγο και για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως τον Πέτρο Φιλιππίδη και την απόφαση του δικαστηρίου να τον αθωώσουν για τον βιασμό και να τον κρίνουν ένοχο για τις δύο απόπειρες βιασμού.

Τα λόγια την Χρύσας Ρώπα για την ζωή της και όχι μόνο

«Είμαι ενοχική γιατί έτσι με μεγάλωσαν. Αισθάνομαι ότι κάνω κάτι λάθος εγώ. Και σε πολλές περιπτώσεις ενώ βλέπω το μαχαίρι πίσω μου, πάλι σε μένα το χρεώνω… Δε μπορώ να το αλλάξω αυτό… Η τρέλα είναι ένα μέσο να μη δείχνεις στους άλλους ότι είσαι στα όρια. Είναι τακτική. Εγώ το έχω καταλάβει ότι όταν είμαι χάι χούι κάτι θέλω να καλύψω» παραδέχτηκε στην αρχή της συνέντευξης η Χρύσα Ρώπα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.