Ελένη Μαστραγγέλη: «Οι γιατροί μας είπαν…» – Η αποκάλυψη για την εξέλιξη της υγείας του Μικρούτσικου

March 1, 2023


Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» μετά την αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ την αντίδραση της Τσιμτσιλή) μίλησε η Έλενα Μαστραγγελή. Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή του ALPHA, προκειμένουν να αποκαλύψει τις εξελίξεις για την υγεία του άνδρα της. Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα, με τελευταίες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσε…


Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή «Happy Day» μετά την αναφορά στην τραγωδία στα Τέμπη (δείτε εδώ την αντίδραση της Τσιμτσιλή) μίλησε η Έλενα Μαστραγγελή. Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου συνδέθηκε τηλεφωνικά με την εκπομπή του ALPHA, προκειμένουν να αποκαλύψει τις εξελίξεις για την υγεία του άνδρα της.


Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα, με τελευταίες πληροφορίες που είχαν διαρρεύσει από τον έρωτα της ζωής του που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του, Έλενα Μαστραγγελή, για την αποσωλήνωση. Δεν εξήγησε τον λόγο που η διαδικασία διεκόπη, αλλά τόνισε πως ούτε εκείνη γνωρίζει κάτι παραπάνω, ενώ εξήγησε πως μέχρι στιγμής η κατάστασή του δείχνει να είναι σταθερή.

Η ίδια, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν είχε μιλήσει στον αέρα του MEGA, αποκαλύπτοντας τον λόγο που ο καλός της βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση.

«Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο στον πνεύμονα, βρέθηκε το μικρόβιο και περιμένουμε να βελτιωθεί με την αντιβίωση. Είναι ακόμη στην εντατική και μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί εφόσον βρέθηκε το μικρόβιο», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.