Βαρύ το κλίμα στο [email protected]: «Είναι μία δύσκολη ημέρα…» – Διακόπηκε η εκπομπή

March 1, 2023


Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «[email protected]» ξεκίνησαν με μια ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της, Ετεοκλή Παύλου αναφέρθηκε στην σφοδρή τραγωδία στην κοιλάδα στα Τέμπη Λαρίσης (δείτε εδώ πόσοι είναι οι νεκροί μέχρι τώρα).Να υπενθυμίσουμε ότι για την τραγωδία μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα το…


Το πρωί της Τετάρτης (1/3) στην ψυχαγωγική εκπομπή του Star, «[email protected]» ξεκίνησαν με μια ανακοίνωση της Ελένης Χατζίδου. Η παρουσιάστρια μαζί με τον σύζυγο και συμπαρουσιαστή της, Ετεοκλή Παύλου αναφέρθηκε στην σφοδρή τραγωδία στην κοιλάδα στα Τέμπη Λαρίσης (δείτε εδώ πόσοι είναι οι νεκροί μέχρι τώρα).


Να υπενθυμίσουμε ότι για την τραγωδία μίλησε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του ALPHA και έδειχνε αρκετά συγκλονισμένη.

«Εγώ κοιμόμουν την ώρα που συνέβη και όταν το πρωί ξύπνησα και κατάλαβα τι έχει συμβεί, ξύπνησα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Πέρα από τη σημερινή τραγωδία προστίθεται και το βάρος που έχουμε ζήσει σαν έθνος και από τις προηγούμενες τραγωδίες. Είμαι σίγουρη ότι οι μάνες των μαθητών που χάθηκαν στα Τέμπη πριν από 20 χρόνια, θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος.

Αν ισχύει ότι εν έτει 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα και δεν υπάρχει σύστημα αποφυγής συγκρούσεων, ενώ υποτίθεται ότι έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν πωληθεί και σε ξένη εταιρεία και δύο τρένα κινούνται στην ίδια γραμμή επί 12 λεπτά και δεν έχει πάρει χαμπάρι κανείς μέχρι τελικά να συγκρουστούν και να έχουμε αυτόν τον τραγικό απολογισμό, είναι κάτι που πρέπει να μας ανησυχήσει πάρα πολύ», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.