Δημήτρης Κόκοτας: «Έχεις τρελαθεί;» – Όλη η αλήθεια για τον πατέρα του

March 1, 2023


Το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2 night show» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, που συγκίνησε με τα τελευταία λόγια στον πατέρα του (δείτε τα εδώ), ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε ότι θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο.«Με τον πατέρα μου ήμασταν συνέχ…


Το βράδυ της Τρίτης (28/2) στην ψυχαγωγική εκπομπή «The 2 night show» βρέθηκε καλεσμένος ο Δημήτρης Κόκοτας. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μοιράστηκε άγνωστες ιστορίες από τον αείμνηστο πατέρα του, Σταμάτη Κόκοτα, που συγκίνησε με τα τελευταία λόγια στον πατέρα του (δείτε τα εδώ), ενώ παράλληλα αποκάλυψε πώς αντέδρασε όταν του ανακοίνωσε ότι θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο.


Τα σχόλια του Δημήτρη Κόκοτα για τον πατέρα του, Σταμάτη και όχι μόνο

«Με τον πατέρα μου ήμασταν συνέχεια σε κόντρα. Νομίζω δεν υπήρχε μέρα που να μη φώναζε ο ένας στον άλλον, σε βάση καθημερινή. Όπως όλοι οι γιοι με τους πατεράδες. Ήμουν σπίτι του μέρα παρά μέρα και τα τελευταία 11 χρόνια μαζί με την μικρή κάθε Κυριακή στο σπίτι του παππού της. Πάντα με συμβούλευε και είχε να πει κάτι γιατί γνώριζε. Αποφάσισα να γίνω τραγουδιστής στην Α’ Λυκείου» είπε ο Δημήτρης Κόκοτας.

Όσον αφορά την αντίδραση του Σταμάτη Κόκοτα, όταν του ανακοίνωσε ότι θα κάνει δίσκο με τον Φοίβο, ο ίδιος ανέφερε: «Η μόνη φορά που έπεσε έξω ο πατέρας μου ήταν όταν του είπα ότι θα κάνω δίσκο με τον Φοίβο. “Έχεις τρελαθεί;” μου είπε. “Θα κάνεις δίσκο με τον Γιάννη Σπανό”. Και κάνουμε τον πρώτο δίσκο με τον Φοίβο και πήγε αρκετά καλά, έγινε χρυσός».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.