Τρέλανε τον για τα καλά! Αυτά είναι τα 6 μυστικά για να γίνεις “κακό κορίτσι” στο κρεβάτι

March 1, 2022


Είτε είναι η αρχή της σχέσης και θες να τον εντυπωσιάσεις, είτε η μακροχρόνια σχέση σας έχει μπει σε μια ρουτίνα, το σίγουρο είναι ότι με τα παρακάτω κόλπα θα τον τρελάνεις! Παράλληλα, αυτή είναι η ηλ…


Είτε είναι η αρχή της σχέσης και θες να τον εντυπωσιάσεις, είτε η μακροχρόνια σχέση σας έχει μπει σε μια ρουτίνα, το σίγουρο είναι ότι με τα παρακάτω κόλπα θα τον τρελάνεις! Παράλληλα, αυτή είναι η ηλικία που θα κάνετε το καλύτερο σeξ.

Αυτά είναι τα 6 ακαταμάχητα γυναικεία κόλπα!

Οι άντρες ονειρεύονται μια ερωτiκή παρτενέρ που επιθυμεί και εκφράζει γενναιόδωρα την ανάγκη της για ερωτiκή επαφή. Πολλές γυναίκες έχουν την θεωρία πως το να κάνουν σeξ με έναν άντρα είναι δώρο που του κάνουν τη στιγμή που θα έπρεπε να δείχνουν πως το επιθυμούν και εκείνες το ίδιο. Αν λοιπόν δείχνεις πως το κάνεις ως υποχρέωση στον καλό σου ή πως του κάνεις χάρη ο σύντροφος σου δεν ερεθίζεται όσο περισσότερο γίνεται! Η πιο ερωτiκή γυναίκα είναι εκείνη που απολαμβάνει το σeξ όσο και εκείνος και αυτός είναι κανόνας χωρίς εξαίρεση.

Οι άντρες έχουν μια ισχυρή ανάγκη να νιώθουν ερωτiκά ποθητοί. Το να του πεις απλώς και μόνο την πρόταση «σε θέλω μέσα μου» μπορεί να κάνει πολλά (υπέροχα) πράγματα στο εγώ του. Το να τον αφήνεις να γνωρίζει πόσο πολύ απολαμβάνεις το σeξ μαζί του λειτουργεί υπέρ σου. Αν ντρέπεσαι να του του πεις από κοντά μπορείς να του το στείλεις με ένα μήνυμα ή όταν είστε μαζί να κοιτάς επίμονα τα σημεία του σώματός του που σου αρέσουν. Ακόμα και να τον αγγίζεις στο σημείο που σου αρέσει περισσότερο είναι μεγάλο κομπλιμέντο για εκείνον. Μην τα παρακάμπτεις!

Παραδοσιακά οι άντρες είναι εκείνοι που ξεκινούν τη διαδικασία που οδηγεί τελικώς στο κρεβάτι. Και είναι αλήθεια πως οι άντρες λατρεύουν να έχουν τον έλεγχο και να σε αποπλανούν εκείνοι. Όμως είναι επίσης μεγάλη αλήθεια πως καταντά βαρετό μόνο εκείνοι να εκφράζουν την επιθυμία για σeξ. Όταν δεν τον προκαλείς εκείνος πιστεύει πως δεν είναι πλέον ποθητός στα μάτια σου. Ψιθύρισέ του στο αυτί πως θέλεις να τον νιώσεις ή άγγιξέ τον στην ερωτiκή του περιοχή. Αν θες μάλιστα να τον τρελάνεις ξύπνησέ τον με φιλιά… χαμηλά! Η καλύτερη πρωτοβουλία.

Κάθε γυναίκα είναι διαφορετική σε ότι αφορά τις επιθυμίες της στο σeξ. Τα αγόρια εκτιμούν λίγη καθοδήγηση στο πώς να σε ικανοποιήσουν. Εσύ είσαι ο μόνος άνθρωπος που ξέρει ακριβώς τι θες να σου κάνει ο ερωτiκός σου παρτενέρ οπότε ποιος ο λόγος να είσαι ντροπαλή και να μην του λες τι χρειάζεσαι για την κορύφωση; Είτε τον καθοδηγείς με ήχους είτε με λέξεις όταν πάει στο σωστό σημείο η απόλαυση θα είναι όλη δική σου! Και επιπλέον η γυναίκα που ξέρει τι θέλει είναι μια απολύτως σeξι εικόνα.

Το σeξ για τους άντρες είναι μια διαδιακασία μέσα από την οποία τρέφουν τον εγωισμό τους. Θέλουν να είναι ποθητοί, θέλουν να τους εκτιμάς και να τους υπηρετείς με την (πιο καλή έννοια). Για αυτό άλλωστε είναι και πολύ σημαντικό για εκείνους ο στοματικός έρωτας. Το να έχεις τη δύναμη να τον βλέπεις να έχει έναν δυνατό οpγασμό θα πρέπει να σε κάνει να νιώθεις πιο σeξι από ποτέ. Διατήρησε την οπτική επαφή όταν του τον χαρίζεις και δείξε του πόση ευχαρίστηση σου δίνει να τον ευχαριστείς!

Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να προσποιηθεί την κορύφωση ο λόγος της έχει καλό κίνητρο. Δεν θέλει να πληγώσει τον εγωισμό του άντρα για αυτό και τον αφήνει να πιστεύει πως τελείωσε τη δουλειά του! Όμως αυτό που πραγματικά συμβαίνει είναι πως δίνεις «μπράβο» σε κάτι που δεν έχει αποτέλεσμα. Αν ο άντρας δεν μπορεί να σε φέρει σε οpγασμό πες του πως μπορεί να το καταφέρει. Αν το σκεφτείς ο καλός σου θέλει πραγματικά να σε ευχαριστήσει και το να προσποιείσαι συνεχώς δεν τον αφήνει να γίνει ο καλύτερος εραστής που μπορεί να είναι. Μην το θυσιάζεις για κάποιες στιγμές επιβεβαίωσής του για το καλό και των δύο!

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.