Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η σχέση με τον ηθοποιό αδερφό της και η μεγάλη ομοιότητα με την κούκλα αδερφή της

March 1, 2022


Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η σχέση με τον ηθοποιό αδερφό της και η μεγάλη ομοιότητα με την κούκλα αδερφή της



Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είναι ένα από τα πρόσωπα της φετινής σεζόν καθώς η σειρά που πρωταγωνιστεί είναι πρώτη σε τηλεθέαση σχεδόν καθημερινά.


Η ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες αλλά και στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Αργυρούς Βρουλάκη στον Σασμό. Η αγαπημένη ηθοποιός εκτός από πολύ ταλαντούχα είναι και πανέμορφη.

Έτσι, αγαπήθηκε πολύ από το κοινό. Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει επίσης δύο αδέρφια, τον Κωνσταντίνο και την Ζωή. Η Χριστίνα έχει μία εκπληκτική ομοιότητα με την αδερφή της Ζωή.

Μετά την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά Σασμός ο κόσμος έμαθε ακόμη περισσότερα πράγματα για την αγαπημένη μας Αργυρώ ή αλλιώς Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Μάλιστα είναι γνωστό ότι η νεαρή ηθοποιός μετά τον χαμό της μητέρας της σε μικρή ηλικία κράτησε και το επώνυμο της μητέρας της, Χειλά.

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Τα δύο της αδέρφια

Στις χάρες της και στις λύπες της είχε πάντα στο πλευρό της τα δύο της αγαπημένα αδέρφια, τον Κωνσταντίνο και την Ζωή. Τα τρία αδέρφια ασχολούνται με τον καλλιτεχνικό χώρο. Η Χριστίνα ως γνωστόν είναι ηθοποιός, ο Κωνσταντίνος είναι ηθοποιός και η Ζωή σκηνογράφος και ενδυματολόγος.

Οι δύο αδερφές φαίνεται πως εκτός από πολύ αγαπημένες έχουν και μία εκπληκτική ομοιότητα. Έχουν το ίδιο βλέμμα όπως θα δούμε και στην παρακάτω φωτογραφία:


Η Ζωή Φαμέλη είναι εξίσου ενεργή στα social media όπως και η αδερφή της Χριστίνα και συχνά μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμές από την επαγγελματική της ζωή αλλά και την καθημερινότητά της όπως φωτογραφίες με τα παιδιά της Μαρία και Νικόλα.



Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.