Στιγμές ευτυχίας για τον Χάρη Ρώμα: Δείχνει περήφανος τη χαρά του με 2 φωτογραφίες

March 1, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το θεατρικό της ντεμπούτο έκανε το βράδυ του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου η ανιψιά του Χάρη Ρώμα, Έφη Ρασσία.

(adsbygoogle = window.adsbyg…



Το θεατρικό της ντεμπούτο έκανε το βράδυ του Σαββάτου 26 Φεβρουαρίου η ανιψιά του Χάρη Ρώμα, Έφη Ρασσία.


Η νεαρή ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της Βάλιας στην τηλεοπτική σειρά «Το καφέ της Χαράς» ανέβηκε για πρώτη φορά στο σανίδι με την παράσταση «Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν» το οποίο παίζεται στο θέατρο «Διάχρονο – Μαίρη Βιδάλη».

Στο πλευρό της Έφης Ρασσιά, βρέθηκε ο θείος της, Χάρης Ρώμας, προκειμένου να τη στηρίξει και να την ενθαρρύνει στην πρεμιέρα της παράστασης.

Μετά το τέλος της παράστασης, θείος και ανιψιά πόζαραν αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί στον φωτογραφικό φακό του Πέτρου Χόντου αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο αγαπημένοι είναι.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Εκτός από την Έφη Ρασσιά όμως στην θεατρική παράσταση “Το επάγγελμα της κυρίας Γουόρεν” πρωταγωνιστούν και οι: Μαίρη Βιδάλη, Χρήστος Φωτίδης, Πέτρος Αποστολόπουλος, Τάσος Μπλάτζιος, και Τάσος Περάκης.


Λίγα λόγια για το έργο

Το έργο γράφτηκε το 1893 και είναι ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του συγγραφέα. Διαπραγματεύεται τη σχέση μάνας με κόρη, της κυρίας Γουόρεν δηλαδή με την κόρη της Βιβή. Μέσα από το έργο βλέπουμε ήθη εκείνης της εποχής, τη θέση της γυναίκας στην ανδροκρατούμενη κοινωνία, τη διαφθορά του χρήματος, τη παραπλάνηση, την αλήθεια. Το έργο του Σω είναι επίκαιρο όσο ποτέ κι ας έχουν περάσει πάνω από εκατό χρόνια. Διαπραγματεύεται με αλήθειες που σοκάρουν ακόμα και στις μέρες μας.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.