Ουρές στα νυχάδικα: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε τη Νο1 τάση του Χειμώνα στα νύχια & όλες ζητάνε το χρώμα της

February 28, 2024


Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το πιο μοντέρνο μανικιούρ που υπάρχει, δίνοντας έμπνευση σε όσες γυναίκες έχουν βαρεθεί το κλασικό γαλλικό.Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega κράτησε το μακρύ μήκος στα νύχια της και το αμυγδαλωτό σχήμα και επέλεξε για τη βάση ένα ημιδιάφανο ροζ χρώμα και για την άκρη ένα μαύρο.Αν το μαύρο δεν αρέσει σε κάποια γυναίκα, μπορεί να δοκιμάσει ένα γαλλικό μανικιούρ με μεταλλικ…


Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε το πιο μοντέρνο μανικιούρ που υπάρχει, δίνοντας έμπνευση σε όσες γυναίκες έχουν βαρεθεί το κλασικό γαλλικό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου τόλμησε την αλλαγή στα νύχια της

Ειδικότερα, η παρουσιάστρια του Mega κράτησε το μακρύ μήκος στα νύχια της και το αμυγδαλωτό σχήμα και επέλεξε για τη βάση ένα ημιδιάφανο ροζ χρώμα και για την άκρη ένα μαύρο.

Αν το μαύρο δεν αρέσει σε κάποια γυναίκα, μπορεί να δοκιμάσει ένα γαλλικό μανικιούρ με μεταλλική άκρη, μία από τις τάσεις της μόδας αυτή τη σεζόν, ή εναλλακτικά τα αγαπημένα παστέλ βερνίκια νυχιών.

Το μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ της Σίσσυς Χρηστίδου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.