Θυμάστε τη Δώρα Αρχοντάκη από το Big Brother; Δείτε τη σήμερα αγνώριστη [φωτο]

February 28, 2023


Πώς είναι σήμερα η Δώρα Αρχοντάκη του Big Brother 1;Η συμμετοχή της στο πρώτο «Big Brother» έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε… με δικό της δίσκο.Η συμπάθεια του Ανδρέα Μικρούτσικου προς το πρόσωπο της Δώρας Αρχοντάκη, της εξασφάλισε δισκογραφική δουλειά με τη δική του υπογραφή, με την ίδια να γνωρίζει επιτυχία μ…


Πώς είναι σήμερα η Δώρα Αρχοντάκη του Big Brother 1;

Η συμμετοχή της στο πρώτο «Big Brother» έφερε τα πάνω – κάτω στη ζωή της αφού μπήκε ως κορίτσι που επιθυμούσε κάποια στιγμή να ασχοληθεί με τη μουσική και βγήκε… με δικό της δίσκο.

Η συμπάθεια του Ανδρέα Μικρούτσικου προς το πρόσωπο της Δώρας Αρχοντάκη, της εξασφάλισε δισκογραφική δουλειά με τη δική του υπογραφή, με την ίδια να γνωρίζει επιτυχία μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Αργότερα η Δώρα Αρχοντάκη χάθηκε. Σήμερα, 18 χρόνια μετά, εξακολουθεί να ασχολείται με το τραγούδι δουλεύοντας σε επαρχιακά μαγαζιά, ενώ η εμφάνισή της δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστη.

Αν και το πρόσωπό της μοιάζει αναλλοίωτο στον χρόνο, το κορμί της όχι μόνο άλλαξε μα… εντυπωσιάζει, αφού η Δώρα Αρχοντάκη έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλλίγραμμη, γuμνασμένη γυναίκα, που μοιάζει πιο νέα ακόμα και από όταν μας κρατούσε κάθε βράδυ συντροφιά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1!

Δείτε τη σήμερα στις φωτογραφίες που ακολουθούν

Δείτε πώς είναι σήμερα αγνώριστος ο Πρόδρομος του Big Borther.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.