Έφη Πίκουλα: Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός των ’80s [φωτο]

February 28, 2023


Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός των ’80s Έφη Πίκουλα;Ήταν μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έπαιξαν στις βιντεοταινίες της δεκαετίας του ΄80.Η γνώστη ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τον χώρο τα τελευταία χρόνια. Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις θρυλικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη, του Σωτήρη Μουστάκα και άλλων αστέρων της εποχής, ενώ στη συνέχεια και …


Πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός των ’80s Έφη Πίκουλα;

Ήταν μια από τις πιο όμορφες ηθοποιούς που έπαιξαν στις βιντεοταινίες της δεκαετίας του ΄80.

Η γνώστη ηθοποιός έχει αποσυρθεί από τον χώρο τα τελευταία χρόνια.

Τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στις θρυλικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 στο πλευρό του Στάθη Ψάλτη, του Σωτήρη Μουστάκα και άλλων αστέρων της εποχής, ενώ στη συνέχεια και για πολλά χρόνια την παρακολουθούσαμε σε έναν από τους πιο σταθερούς ρόλους της «Λάμψης» του Νίκου Φώσκολου.

Η Έφη Πίκουλα πήγε στο Θέατρο Άλσος το βράδυ της Κυριακής, για να παρακολουθήσει την παράσταση του Τάκη Ζαχαράτου “Έλα μια βόλτα”.

Την ηθοποιό συνόδευε ο σύζυγός της, Τάκης Βουγιουκλάκης, αδελφός της αείμνηστης Αλίκης.

Όπως θα διαπιστώσεις, ο χρόνος έχει φερθεί με τον καλύτερο τρόπο στην Έφη Πίκουλα, καθώς η ηθοποιός δεν έχει αλλάξει πολύ εμφανισιακά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.