Έκτακτο – Ακυρώνεται η συναυλία του Πάριου στο “Παλλάς” – Τι συνέβη;

February 28, 2022


Με μια ανακοίνωση που μοιράστηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία πρίν απο λίγο έγινε γνωστό πώς ακυρώνεται η συναυλία του Γιάννη Πάριου, αύριο στο “Παλλάς”. Πιο συγκεκριμένα: “Ο…


Με μια ανακοίνωση που μοιράστηκε στα δημοσιογραφικά γραφεία πρίν απο λίγο έγινε γνωστό πώς ακυρώνεται η συναυλία του Γιάννη Πάριου, αύριο στο “Παλλάς”.

 

Πιο συγκεκριμένα:

 

“Ο Σύλλογος Θυάτειρα – Διεθνής Ένωση Φίλων Αρχιεπισκοπής Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας έχει ως κινητήριο δύναμη την αγάπη και την αλληλεγγύη για τον Συνάνθρωπο, και σε ένδειξη συμπαράστασης στα αδέρφια μας, με λύπη μας αναβάλλουμε μέχρι νεωτέρας, την ανθρωπιστική μουσική εκδήλωση που διοργανώνουμε στο Θέατρο Παλλάς με τον Γιάννη Πάριο  τη Τρίτη 1 Μαρτίου”

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.