Σασμός – “καuτό spoil” – Ο «Τηλέμαχος» αποκάλυψε τη σκηνή που θα σοκάρει τους τηλεθεατές

February 28, 2022


Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όπως θα δούμε, οι Βρουλάκηδες ζητάνε εκδίκηση από τους Σταματάκηδες για τον φόνο του Πετρή.Πιο συγκεκριμέν…


Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια του «Σασμού» αναμένεται να είναι άκρως καταιγιστικές καθώς όπως θα δούμε, οι Βρουλάκηδες ζητάνε εκδίκηση από τους Σταματάκηδες για τον φόνο του Πετρή.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Τσολερίδης, ο οποίος υποδύεται στην σειρά τον “Τηλέμαχο” μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» όπου δεν δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη με την αυριανή σκηνή που θα “κόψει” την ανάσα.

Η αποκάλυψη για τον Σασμό

«Αύριο θα βρεθούμε στο πικ της συνάντησης που όλοι περιμένουμε. Τα ξαδέρφια συναντάνε επιτέλους τον Μαθιό. Το κυνηγητό φτάνει στο τέλος του αλλά έχει εκπλήξεις. Είναι ακριβώς στο σημείο που όλοι θα πιστέψουν ότι “τώρα ήρθε το τέλος”, υπάρχει ανατροπή. Είμαστε οι μόνοι από την οικογένεια των Βρουλάκηδων που ζητάνε την εκδίκηση. Εγώ κυρίως είμαι από τους παλιούς που είμαι συνδεδεμένος με την παλιά τη βεντέτα. Κάπως πρέπει να τους βάλουμε στη θέση τους, τους Σταματάκηδες. Κάποια στιγμή σεναριακά θα δούμε για ποιον λόγο εγώ επιμένω τόσο πολύ στη βεντέτα. Θα αργήσει λόγο.

Δεν είναι τυχαίο που εγώ εμφανίζομαι κάθε φορά που απειλείται η οικογένεια. Συνήθως στις βεντέτες τις γυναίκες δεν τις πειράζει κανείς. Από την πλευρά των Βρουλάκηδων θέλουμε να πάρουμε το αίμα μας πίσω. Αν δεν είναι έντονη η βεντέτα πώς θα έρθει ο Σασμός; Πρέπει να δείξουμε ότι υπάρχει αυτή η αντιπαράθεση των δύο οικογενειών»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.