Δύσκολες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου – Η σπαρακτική ανάρτηση στο Instagram

February 28, 2022


Οι τελευταίες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου είναι αρκετά δύσκολες καθώς η ίδια γνωστοποίησε πως ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη απώλεια. Όπως είναι γνωστό η ίδια διαθέτει ένα καταφύγιο ζώων στον Ωρ…


Οι τελευταίες ώρες για την Εριέττα Κούρκουλου είναι αρκετά δύσκολες καθώς η ίδια γνωστοποίησε πως ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη απώλεια. Όπως είναι γνωστό η ίδια διαθέτει ένα καταφύγιο ζώων στον Ωρωπό, έτσι λοιπόν θέλησε να κάνει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου είναι αρκετά ενεργή.

Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα σκυλάκια που είχε, “έφυγε” από την ζωή. Όπως θα δείτε και εσείς στην παρακάτω ανάρτηση που έκανε, η ίδια ποζάρει αγκαλιά με ένα μικρό κουτάβι και τη συνόδευσε γράφοντας: «Καλό παράδεισο μικρό μου, συγνώμη που δεν σε προλάβαμε εγκαίρως».

Η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου

Ανάρτηση Εριέττας Κούρκουλου

«Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος»

Η Εριέττα Κούρκουλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» όπου μίλησε μεταξύ άλλων για τον ερχομό του παιδιού της, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

«Πλέουμε σε πελάγη ευτυχίας γιατί δυσκολευτήκαμε πολύ σε αυτό. Είναι ένα θαύμα, είμαστε τυχεροί και μόνο ευγνώμονες για αυτό. Τώρα ξεκινάμε να φτιάχνουμε και το παιδικό δωμάτιο.

Δεν θεωρώ ταμπού να μιλάμε για την υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη. Νομίζω πως πρέπει να κάνουμε στην άκρη τον εγωισμό μας και την άρνησή μας να μοιραστούμε κάποια πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε άβολα και να βοηθάμε ανθρώπους που έχουν ανάγκη να ακούσουν πως δεν είναι μόνοι τους.

Ήταν πολύ δύσκολες οι στιγμές που δε μπορούσα να καταφέρω να μείνω έγκυος. Όπως για κάθε γυναίκα. Αλλά έχω έναν πολύ υποστηρικτικό άνθρωπο δίπλα μου και μαζί όλα μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο σύζυγός μου κυρίως μου έδινε δύναμη και οι γυναίκες με τις οποίες επικοινωνούσα. Γιατί από την αρχή αποφάσισα να επικοινωνήσω ανοιχτά αυτό που περνάγαμε. Όλη αυτή η υποστήριξη και η αγάπη που λάβαμε ήταν εξίσου σημαντική με την αγάπη των φίλων μας».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.