Παπαρίζου: Το μήνυμα της για την απώλεια: «Έχασα τον άγγελό μου»

February 27, 2024


Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Έλενα Παπαρίζου και σύσσωμη η οικογένειά της για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μέλους της, του ξαδέλφου της, Γιάννη.Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή χθες (25/2) μέσα από ανάρτησή του ο αδελφός της τραγουδίστριας, ο Ντίνος Παπαρίζος ενώ σήμερα μέσα από μία σπαρακτική της ανάρτηση, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να μιλήσει γι’ αυτό. Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr


Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Έλενα Παπαρίζου και σύσσωμη η οικογένειά της για την απώλεια ενός πολύ αγαπημένου μέλους της, του ξαδέλφου της, Γιάννη.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή χθες (25/2) μέσα από ανάρτησή του ο αδελφός της τραγουδίστριας, ο Ντίνος Παπαρίζος ενώ σήμερα μέσα από μία σπαρακτική της ανάρτηση, η Έλενα Παπαρίζου θέλησε να μιλήσει γι’ αυτό.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.