«Μπισμπίκης και μ@λ@κίες…» – Το σχόλιο του Αντώνη Ρέμου πάνω στην πίστα για τον έρωτα του ηθοποιού για τη Βανδή

February 27, 2023


Εδώ κα λίγες ημέρες βλέπουμε να έχει γίνει πρώτο θέμα το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινας Βανδή με το ζευγάρι να ζει τον έρωτά του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί με το κοινό να τους αποθεώνει, τραβώντας τους βίντεο σε δημόσιες στιγμές τους.Το πρόσφατο ζεϊμπέκικο, που χόρεψε ο Βασίλης στην πίστα, που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή στάθηκε αφορμή να τους γίνουν πολλά σχόλια τόσο για το χορό τ…


Εδώ κα λίγες ημέρες βλέπουμε να έχει γίνει πρώτο θέμα το όνομα του Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινας Βανδή με το ζευγάρι να ζει τον έρωτά του, όπου σταθεί και όπου βρεθεί με το κοινό να τους αποθεώνει, τραβώντας τους βίντεο σε δημόσιες στιγμές τους.


Το πρόσφατο ζεϊμπέκικο, που χόρεψε ο Βασίλης στην πίστα, που τραγουδούσε η Δέσποινα Βανδή στάθηκε αφορμή να τους γίνουν πολλά σχόλια τόσο για το χορό του ηθοποιού, όσο και για τον τρόπο, που εκφράζονται.

Οι δυο τους μετά από το σάλο δε πτοήθηκαν και έκαναν νέα έξοδο με τις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο, να συναντούν τη Βανδή έξω από το νυχτερινό κέντρο της Άννας Βίσσης.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.