Instapoll: Μπορείτε να αναγνωρίσετε την κοπέλα της φωτογραφίας;

February 27, 2022


Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι celebrities έχουν ενεργά προφίλ στα social media, καθώς αποτελούν και ένα μέρος της δουλειάς τους. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το Instagram απ…


Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι όλο και περισσότεροι celebrities έχουν ενεργά προφίλ στα social media, καθώς αποτελούν και ένα μέρος της δουλειάς τους. Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι το Instagram αποτελεί την κύρια πηγή εσόδων για πολλούς χρήστες της πλατφόρμας, καθώς με τεράστια ευκολία η εκάστοτε μάρκα μπορεί να διαφημίζει τα προϊόντα της μέσα από αυτούς.

Κατά αυτόν τον τρόπο το Instagram μπορεί να λειτουργήσει σαν ένα έξτρα έσοδο για όσους κάνουν ήδη μια πρώτη δουλειά. (Δείτε εδώ το υπέρογκο ποσό που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη για ένα post στο Instagram). Έτσι και η εικονιζόμενη που είναι γνωστή για την ομορφιά της και το καλλίγραμμο σώμα της, είναι λάτρης των social media και συνεχώς ανεβάζει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η γοητευτική παρουσία της φωτογραφίας που είναι ντυμένη στα ροζ, βρέθηκε σε ένα πολύ γνωστό οινοποιείο στο Άργος, για να απολαύσει το κρασί της στην απίστευτη θέα. Εσείς μπορείτε να αναγνωρίσετε ποια είναι η εντυπωσιακή μελαχρινή;

Μπείτε στο Instagram του YouWeekly.gr για να ψηφίσετε σε αυτό αλλά και σε πολλά ακόμα Instapolls.

Ποια είναι η εντυπωσιακή παρουσία;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Insta Poll: Ποιας celebrity κόρη είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας;

Insta poll: Μοιάζει η Τάμτα με την κόρη της;

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.