Μαρίνα Σάττι: Η καταγωγή του πατέρα της, ο λόγος που είχε να τον δει 13 χρόνια και τα τρυφερά λόγια

February 26, 2024


«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν», είχε δηλώσει η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της.Μπορεί η μουσική της Μαρίνας Σάττι να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της παράδοση και τον συνδυασμό φαινομενικά αντικρουόμενων ήχων και εικόνων, ωστόσο, η ιστορία της ζωής της δεν είχε πάντα τόσο ψηλά την έννοια της λέξης αποδοχή.Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr…


«Η μαμά μου είχε μεγαλώσει στην Κρήτη, ο μπαμπάς μου είχε μεγαλώσει στο Σουδάν», είχε δηλώσει η Μαρίνα Σάττι σε συνέντευξή της.

Μπορεί η μουσική της Μαρίνας Σάττι να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της παράδοση και τον συνδυασμό φαινομενικά αντικρουόμενων ήχων και εικόνων, ωστόσο, η ιστορία της ζωής της δεν είχε πάντα τόσο ψηλά την έννοια της λέξης αποδοχή.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.