Περήφανοι γονείς Σεφερλής και Τσαβαλιά: Ο γιος τους μεγάλωσε, κοντεύει τα 18 και είναι ένας γοητευτικός νεαρός

February 26, 2022


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Σε λίγους μήνες ο μονάκριβος γιος που έχουν αποκτήσει ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ενηλικιώνεται και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες…



Σε λίγους μήνες ο μονάκριβος γιος που έχουν αποκτήσει ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά ενηλικιώνεται και όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες έχει γίνει ένας γοητευτικός νεαρός.


Ο Χάρης Σεφερλής, όπως βλέπουμε από τις αναρτήσεις που κάνει η μητέρα του, η οποία είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, ασχολείται ενεργά με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο.

Ο Χάρης έχει μεγαλώσει και έχει αλλάξει αρκετά στην εμφάνισή του, μιας και σε λίγους μήνες κλείνει τα 18 του χρόνια.

Υπενθυμίζουμε πως όταν γνωρίστηκαν ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαφαλιά ήταν και οι δύο παντρεμένοι, όμως και οι δύο γάμοι ολοκληρώθηκαν και λίγο καιρό αργότερα γεννήθηκε ο μεγάλος τους έρωτας.

«Μόλις χωρίσαμε και οι δύο οριστικά, ήρθαμε ακόμη πιο κοντά. Είχε αναπτυχθεί μια πολύ ωραία σχέση. Ήμουν πολύ ντροπαλός και είμαι ακόμα», είχε δηλώσει ο Μάρκος Σεφερλής στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω». «Ο Χάρης είναι πάρα πολύ καλός μαθητής και παίζει μπάλα. Είναι συνεσταλμένο παιδί ντροπαλό», έχει δηλώσει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.



Πέρυσι, με αφορμή την ονομαστική εορτή του Χάρη, η μητέρα του είχε προχωρήσει σε μία τρυφερή ανάρτηση, αναρτώντας μία φωτογραφία τους, όπου είχε γράψει: «Χρόνια γερά, γιε μου ! Χρόνια χαρούμενα, μονάκριβέ μου! Χρόνια ευτυχισμένα, υπέροχέ μου! Χρόνια πολλααααά, αντράκι μου ! Σ’ αγαπάω… α τ ε λ ε ί ω τ α!!!!».


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.