“Survivor all Star” – Τέταρτο άτομο στο τρίγωνο Ελευθερίου, Μάριου Πριάμου και Καρολίνας;

February 25, 2023


Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως υπάρχει και τέταρτο άτομο στο τρίγωνο της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Μάριου Πριάμου και της Καρολίνας Καλύβα.
Survivor all Star – Υπάρχει και τέταρτο άτομο στο τρίγωνο Ελευθερίας, Μάριου και Καρολίνας;
Όπως είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του …


Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Παρτσώλης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας».

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε πως υπάρχει και τέταρτο άτομο στο τρίγωνο της Ελευθερίας Ελευθερίου, του Μάριου Πριάμου και της Καρολίνας Καλύβα.
Survivor all Star – Υπάρχει και τέταρτο άτομο στο τρίγωνο Ελευθερίας, Μάριου και Καρολίνας;
Όπως είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής του ΣΚΑΪ στο επεισόδιο της Κυριακής στο Survivor all Star η Ελευθερία Ελευθερίου θα ρωτήσει τον Μάριο Πρίαμο αν είχε ερωτiκή επαφή και με άλλη παίκτρια εκτός από την Καρολίνα Καλύβα.

Ο παίκτης των Διασήμων παραδέχεται πως αυτό έχει συμβεί και μάλιστα αποκαλύπτει και το όνομα της κοπέλας με την οποία έχει συνευρεθεί ερωτiκά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.