Πάνος Μουζουράκης – Έγκυος η νέα του σύντροφος, Μαριλού Κοζάρη;

February 25, 2023


Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία ότι ο τραγουδιστής και coach του The Voice ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος.Ο λόγος για τη 30χρονη Μαριλού Κοζάρη, η οποία εργάζεται ως φαρμακοποιός και όπως έχει γίνει γνωστό, είναι φίλη της Κατερίνας Καινούργιου. Το ζευγάρι είναι σε σχέση από το καλοκαίρι του 20…


Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη. Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονη φημολογία ότι ο τραγουδιστής και coach του The Voice ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος.

Ο λόγος για τη 30χρονη Μαριλού Κοζάρη, η οποία εργάζεται ως φαρμακοποιός και όπως έχει γίνει γνωστό, είναι φίλη της Κατερίνας Καινούργιου. Το ζευγάρι είναι σε σχέση από το καλοκαίρι του 2022, μετά τον χωρισμό του Πάνου Μουζουράκη από την ηθοποιό Τζίνα Βαρελά.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.