Λένα Κορομηλά: Η «δίδυμη» αδερφή της Ρούλας Κορομηλά που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό

February 25, 2022


Λένα Κορομηλά: Η «δίδυμη» αδερφή της Ρούλας Κορομηλά που μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό



Η Ρούλα Κορομηλά είναι μία από τις πιο ιδιαίτερες παρουσίες της ελληνικής τηλεόρασης και παρά την απουσία της είναι πολύ αγαπητή στο κοινό.


Η Ρούλα Κορομηλά δε συνηθίζει να αφήνει πολλά να διαρρεύσουν για την προσωπική της ζωή, αν και η γνωστή παρουσιάστρια προέρχεται από μια… πολυμελή οικογένεια, αγαπώντας ιδιαίτερα τα δύο αδέλφια της.

Η ίδια έχει ανεβάσει στο Instagram μια φωτογραφία της αδελφής της γράφοντας: «Χρόνια πολλά στο πιο γλυκό και χαρισματικό πλάσμα του κόσμου. My sister! Το καμάρι της οικογένειας μας! Love u».

Η Ρούλα Κορομηλά, που μεταξύ άλλων βιώνει ξανά τον έρωτα, έχει δύο αδέλφια, την Λένα και τον Θανάση. Στις 21 Μαϊου η αδελφή της γιόρταζε και η σπάνια φωτογραφία της στο Instagram τράβηξε την προσοχή καθώς οι δυο αδελφές μοιάζουν πολύ.




Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.