Παρασκήνιο – Μετά το ντοκιμαντέρ για τον Μπάμπη έρχεται και ταινία για τον Λιγνάδη

February 25, 2022


Μετά το βρετανικό ντοκιμαντέρ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία που μου ήρθε χθες έρχεται και ταινία για την ζωή του Δη…


Μετά το βρετανικό ντοκιμαντέρ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την υπόθεση της γυναικοκτονίας στα Γλυκά Νερά σύμφωνα με αποκλειστική πληροφορία που μου ήρθε χθες έρχεται και ταινία για την ζωή του Δημήτρη Λιγνάδη.

 

  • Πολύ γνωστός παραγωγός έχει επικοινωνήσει με πασίγνωστο σκηνοθέτη και εν συνέχεια απ’ ότι μαθαίνω υπήρξε και επικοινωνία με μεγάλη εταιρία παραγωγής του εξωτερικού.

 

Καθώς είναι βέβαια σε πλήρη εξέλιξη η υπόθεση Λιγνάδη η υλοποίηση της συγκεκριμένης ταινίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από την τελική απόφαση του δικαστηρίου.

Πάντως το πρόσωπο που θα αναλάβει να γράψει το σενάριο γνωρίζει αρκετά καλά τον καλλιτέχνη από μικρή ηλικία. Αυτά και θα επανέλθω προσεχώς…

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.