Ο Τερλέγκας το “άνοιξε” για την υπόθεση Λιγνάδη – “Είναι πολλά τα λεφτά Σάκη Ρουβά”

February 25, 2022


«Η δήλωση του Ρουβά… βαλτός ήταν. Δεν νομίζω ότι ο Σάκης Ρουβάς πήγε σε πρωινάδικο τυχαία. Τον Ρουβά τον αγαπάω σαν καλλιτέχνη, αλλά ρε φίλε εσύ δεν είσαι καλλιτέχνης, είσαι επιχειρηματίας. Εγώ ήρθα α…


«Η δήλωση του Ρουβά… βαλτός ήταν. Δεν νομίζω ότι ο Σάκης Ρουβάς πήγε σε πρωινάδικο τυχαία. Τον Ρουβά τον αγαπάω σαν καλλιτέχνη, αλλά ρε φίλε εσύ δεν είσαι καλλιτέχνης, είσαι επιχειρηματίας. Εγώ ήρθα από τα Καλάβρυτα, το πάλεψα μόνος μου, με τη φωνή μου. Ρουβά τι κάνεις; Τι λες τώρα; Τι είναι αυτά που λες; Τον αγαπάς; Ποιον αγαπάς; Ποιον αγαπάς; Επειδή σου έδωσε το βραβείο της ανοιχτής παλάμης; Ε όχι κύριε Ρουβά! Σ’ αγαπάω ρε φίλε Σάκη αλλά δεν μου τα είπες καλά αυτή τη φορά τα λεφτά φαίνεται είναι πολλά», είπε ο Βασίλης Τερλέγκας το πρωϊ στο Mega.


Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.