Βίκυ Χατζηβασιλείου – «Κι ο Θεός να βάλει το χέρι του»

February 25, 2022


Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Ουκρανία και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να εκφράσει μέσω social media τους δικούς της προσωπικούς φόβους.Ειδικότερα, μέσα απ…


Ολόκληρος ο πλανήτης παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις στην Ουκρανία και η Βίκυ Χατζηβασιλείου θέλησε να εκφράσει μέσω social media τους δικούς της προσωπικούς φόβους.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια επέλεξε να μοιραστεί κάποιες σκέψεις με τους διαδικτυακούς της φίλους δημοσιεύοντας μια μακροσκελή ανάρτηση συνοδεία μιας φωτογραφίας γεμάτη καπνούς από έκρηξη.

Ακολουθεί η ανάρτηση από την Βίκυ Χατζηβασιλείου για τον πόλεμο στην Ουκρανία:

 

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.