Χωρισμός Ζουγανέλη – Δημητρίου. Το τρίτο πρόσωπο και η νέα σελίδα

February 23, 2023


Σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο που πήραν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, προχώρησαν στην εκπομπή στο Happy Day.«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια …


Σε αποκαλύψεις για το διαζύγιο που πήραν η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου, προχώρησαν στην εκπομπή στο Happy Day.

  • Αφού προβλήθηκε το βίντεο με δηλώσεις που έκανε ο Γιάννης Ζουγανέλης για τον χωρισμό, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μοιράστηκε πληροφορίες.

«Το ρεπορτάζ λέει και νομίζω ότι είναι διασταυρωμένο πάρα πολύ καλά, ότι κάποιος από τους δύο έχει προχωρήσει και μάλιστα, ο άνθρωπος με τον οποίο συνδέεται συναισθηματικά είναι ένας άνθρωπος από τον χώρο τον δικό μας, συνάδελφος. Δημοσιογράφος, παρουσιαστής και έχει και μια τρίτη ιδιότητα που δεν μπορώ να την πω γιατί θα καρφωθούμε»

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.