Μετά το ζεϊμπέκικο, ήρθαν τα “καuτά” φιλιά – Το νέο βίντεο Βανδή & Μπισμπίκη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

February 23, 2023


Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν λεπτό, ενώ έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για την σχέση τους. Ο λόγος φυσικά για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν σπείρει τον πανικό!Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζε…


Είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν λεπτό, ενώ έχουν κάνει τους πάντες να μιλούν για την σχέση τους. Ο λόγος φυσικά για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν σπείρει τον πανικό!


Συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός για ακόμα ένα Σαββατοκύριακο βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η αγαπημένη του και μάλιστα ανέβηκε πάνω στην πίστα και χόρεψε ζεϊμπέκικο, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την φίλαγε και ήταν αρκετά διαχυτικός. Το εν λόγω βίντεο (δείτε το εδώ) έχει σχολιαστεί ποικιλοτρόπως από πολλούς, με μερικούς να τους υπερασπίζονται και άλλους να τους σταυρώνουν κανονικά (δείτε εδώ τον αιχμηρό σχολιασμό της Ελένης Βιτάλη).

Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται πως δεν πτοείται καθόλου και καλά κάνει (δείτε εδώ την αντίδραση της Βανδή με όλον τον χαμό) και μάλιστα το βράδυ της Τετάρτης 22/2 οι 2 τους βρέθηκαν σε γνωστό κέντρο διασκέδασης που εμφανίζεται η Άννα Βίσση, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς, η τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα και ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

Τα παθιασμένα φιλιά Βανδή – Μπισμπίκη την ώρα που τραγουδούσε η Βίσση

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες και φίλες θέλησαν να να διακωμωδήσουν το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, για αυτό και έκαναν μία μικρή αναπαράσταση από αυτό, ξεσηκώνοντας όλους τους θαμώνες του μαγαζιού –δείτε εδώ το βίντεο.

Την ίδια στιγμή, η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» «τσάκωσε» τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη να ανταλλάσσουν ένα καuτό φιλί, την ώρα που τραγουδούσε η Άννα Βίσση.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.