Βίσση – Βανδή: Έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη

February 23, 2023


Mια βραδινή έξοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή η οποία βρέθηκε στο Hotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση – Οι δύο τραγουδίστριες έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη.Μία νύχτα αξέχαστη έζησε η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή την Τετάρτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η πρώτη. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης παρέα με τον σύντροφό …


Mια βραδινή έξοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή η οποία βρέθηκε στο Hotel Ermou όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση – Οι δύο τραγουδίστριες έκαναν αναπαράσταση το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη.

Μία νύχτα αξέχαστη έζησε η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή την Τετάρτη το βράδυ στο νυχτερινό κέντρο «Hotel Ερμού», όπου εμφανίζεται η πρώτη. Η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης παρέα με τον σύντροφό της, Βασίλικη Μπισμπίκη. Μάλιστα, ανέβασε και Instagram story, χαρακτηρίζοντας την Άννα Βίσση, super star και λέγοντας «Ό,τι έχω ζήσει το χει πει η Βίσση».

Η Δέσποινα Βανδή, ανέβηκε στην πίστα και στην αγκαλιά της Άννας Βίσση, ερμήνευσε τη γνωστή επιτυχία της «Ένα τσιγάρο διαδρομή», αφιερώνοντάς την στον αγαπημένο της.

Μάλιστα, οι δύο τραγουδίστριες θέλοντας να διακωμωδήσουν το viral ζεϊμπέκικο του Μπισμπίκη των προηγουμένων ημερών, έκαναν μία αναπαράσταση από αυτό, ξησηκώνοντας όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Σχετικές ειδήσεις

Μπισμπίκης: «Δέσποινα φυλάξου, κεραυνοβολιέται εύκολα» – Χαμός στα social με παλιά συνέντευξή του

Πέθανε η Δέσποινα Νικολαΐδου – Υποδυόταν την «Ρούλα» στην ταινία «Χτυποκάρδια στο Θρανίο»

Δέσποινα Βανδή: Έτσι ευχήθηκε χρόνια πολλά στον Βασίλη Μπισμπίκη για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.