Αυτός είναι ο ‘Ελληνας οδηγός που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Euroferry Olympia

February 22, 2022


Πρόκειται για τον 58χρονο Ευάγγελο Μαλεσιάδα από το Βάλτο ΑιτωλοακαρνανίαςΣε Ελληνα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Παρα…


Πρόκειται για τον 58χρονο Ευάγγελο Μαλεσιάδα από το Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας

Σε Ελληνα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στο φλεγόμενο πλοίο Euroferry Olympia, στο οποίο ξέσπασε φωτιά τα ξημερώματα της Παρασκευής ανοιχτά της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες  τον άτυχο άνδρα αναγνώρισε ο γιος του από ένα μενταγιόν και ένα τατουάζ που έφερε στο σώμα του.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Κυριακής (20/2), από έρευνες στο δεύτερο γκαράζ του καραβιού, εντοπίστηκε μέσα στην καμπίνα του φορτηγού του, το απανθρακωμένο πτώμα του, ενός εκ των 11 αγνοούμενων του ναυτικού δυστυχήματος.

Πλέον, οι αγνοούμενοι από την πυρκαγιά ανέρχονται στους 10. Νωρίτερα, είχε διασωθεί ένας 21χρονος Λευκορώσος, οδηγός φορτηγού με λιθουανικές πινακίδες, ενώ οι έρευνες της ΕΜΑΚ στο πλοίο συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται, ότι το περιστατικό ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18/2), όταν ξέσπασε φωτιά στο πλοίο ιταλικής σημαίας με 237 επιβάτες και 51 άτομα πλήρωμα, λίγη ώρα μετά την αναχώρησή του από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας.

Στο μεταξύ, στο πλοίο οι έρευνες συνεχίζονται από εξειδικευμένα συνεργεία για τον εντοπισμό των υπολοίπων 10 αγνοουμένων.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν ορισμένες φωτογραφίες από τη στιγμή της ανάσυρσης του άτυχου άνδρα, οι οποίες «κόβουν την ανάσα».

Δείτε χαρακτηριστικά

Agriniosite.gr

Ακολουθήστε τις ειδήσεις του diaforetiko.gr στο Google News

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.