Παύλος Γαλακτερός: Δημοσίευεσε την πρώτη φωτογραφία με τη σύντροφό του

February 21, 2024


Παύλος Γαλακτερός και Όλγα Ντάλλα απολαμβάνουν το ταξίδι τους στο ΜεξικόΟ Παύλος Γαλακτερός και η Όλγα Ντάλλα βρίσκονται στο Μεξικό και απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης, περιπέτειας και ανακάλυψης. Το ζευγάρι, το οποίο μόλις χθες μάθαμε ότι είναι ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και βίντεο. Μάλιστα ο Παύλος Γαλακτερός έκανε την πρώτη του ανάρτηση βγάζοντας φωτογραφία σέλφι με τη σύ…


Παύλος Γαλακτερός και Όλγα Ντάλλα απολαμβάνουν το ταξίδι τους στο Μεξικό

Ο Παύλος Γαλακτερός και η Όλγα Ντάλλα βρίσκονται στο Μεξικό και απολαμβάνουν στιγμές ξεκούρασης, περιπέτειας και ανακάλυψης.

Το ζευγάρι, το οποίο μόλις χθες μάθαμε ότι είναι ζευγάρι δημοσίευσε στιγμιότυπα από το ταξίδι τους και βίντεο.

Μάλιστα ο Παύλος Γαλακτερός έκανε την πρώτη του ανάρτηση βγάζοντας φωτογραφία σέλφι με τη σύντροφό του.

Η Όλγα Ντάλλα, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, φτάνοντας μάλιστα και στον τελικό, φημολογούταν ότι έβγαινε με τον νικητή Ηρακλή Τζουζίνοφ, κάτι το οποίο φαίνεται ότι δεν επιβεβαιώθηκε.

Το μοντέλο ανέβασε βίντεο στο Tik Tok της από το ταξίδι της στο Μεξικό! Στο βίντεο φαίνεται και ο Παύλος Γαλακτερός.

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.