Η παγίδα στο Ναυάγιο που θα οδηγήσει στην αλήθεια και ο θρήνος για τον γάμο της Ειρήνης

February 21, 2024


Το Twitter/X νευρίασε με την Ειρήνη που άφησε τον Αντώνη για να παντρευτεί τον Ιπποκράτη. Λίγο πριν το Ναυάγιο του γάμου τους θα έχουμε και άλλες σημαντικές εξελίξεις. Δεν είναι μόνο ο γάμος του Ιπποκράτη με την Ειρήνη το μεγάλο γεγονός στο Ναυάγιο. Αλλά και μία ανέλπιστη συμμαχία η οποία θα ξεκινήσει με πρωτοβουλία του καπετάν Στελλή, του αγαπημένου όλων μας Λεωνίδα Κακούρη. Το μέγα γεγονός όμως …


Το Twitter/X νευρίασε με την Ειρήνη που άφησε τον Αντώνη για να παντρευτεί τον Ιπποκράτη. Λίγο πριν το Ναυάγιο του γάμου τους θα έχουμε και άλλες σημαντικές εξελίξεις. 

Δεν είναι μόνο ο γάμος του Ιπποκράτη με την Ειρήνη το μεγάλο γεγονός στο Ναυάγιο. Αλλά και μία ανέλπιστη συμμαχία η οποία θα ξεκινήσει με πρωτοβουλία του καπετάν Στελλή, του αγαπημένου όλων μας Λεωνίδα Κακούρη. Το μέγα γεγονός όμως του μέλλοντος εκτός από τον γάμο του Ιπποκράτη και της Ειρήνης και τις δυσκολίες που θα προκύψουν, είναι και η αποκάλυψη μίας προδοσίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.