Survivor: Η ανατροπή στην ψηφοφορία, η κλίκα του James και το νέο ζευγάρι Σταυρούλα – Περπατάρης

February 21, 2024


Ο Αλέξης Παππάς και όχι ο James υποψήφιος, αφού η νέα κλίκα της Μπλε ομάδας έκανε την εμφάνισή της.Bραδιά ανατροπών αλλά και αποκαλύψεων ήταν για όσους παρακολούθησαν το Survivor η 20η Φεβρουαρίου, αφού όχι μόνο ο James Καφετζής δεν βγήκε υποψήφιος, όπως διακαώς επιθυμούσε ο Αλέξης Παππάς αλλά οι κλίκες των Μαχητών έχουν αλλάξει και ένα νέο ζευγάρι απ’ ότι φαίνεται έχει δημιουργηθεί στον Άγιο Δομί…


Ο Αλέξης Παππάς και όχι ο James υποψήφιος, αφού η νέα κλίκα της Μπλε ομάδας έκανε την εμφάνισή της.

Bραδιά ανατροπών αλλά και αποκαλύψεων ήταν για όσους παρακολούθησαν το Survivor η 20η Φεβρουαρίου, αφού όχι μόνο ο James Καφετζής δεν βγήκε υποψήφιος, όπως διακαώς επιθυμούσε ο Αλέξης Παππάς αλλά οι κλίκες των Μαχητών έχουν αλλάξει και ένα νέο ζευγάρι απ’ ότι φαίνεται έχει δημιουργηθεί στον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

Το διαβάσαμε εδώ

Διαβάστε περισσότερα...

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.